Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Met zijn frisse en zoete noot is Joop! Jump het een onconventionele geur voor mannen. Niet minder mannelijk en erotisch verleidt de creatie van Sophie Labbé met het aroma van onder andere wodka.

Sinds 2005 is het parfum een van de meest populaire mannengeuren en heeft het een vaste plaats gekregen in menig collectie.

Joop! Jump kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Joop! Jump - een frisse geur voor de nieuwe generatie sportieve mannen.

Als u op zoek bent naar een buitengewone geur ervaring, moet u kiezen voor de Eau de Toilette van de Joop! Deze onconventionele geur heeft een licht houtachtige oriëntaalse noot en ziet er mannelijk en erotisch uit. Tegelijkertijd zorgen elementen van citroen en grapefruit voor een fruitige frisheid die lang aanhoudt.

De frisse topnoot wordt aangevuld met een extravagante hartnoot. Dit is gebaseerd op een unieke combinatie van bevroren wodka en sensueel zoete tonkabonen. Al met al staat de mannengeur Joop Jump voor de sportieve en actieve man. Het geeft blijk van dynamiek en experimenteerbereidheid. Joop Jump is ook zeer veelzijdig, omdat de geur is de juiste keuze voor werk en vrije tijd.

Het geurprofiel van Eau de Toilette brengt een unieke mix van komijn, rozemarijn en grapefruit naar voren. Joop: springen krijgt dat zeker iets door koriander, wodka en heliotroop toe te voegen. Zo wordt Joop! parfum onweerstaanbaar aantrekkelijk. Spier, tonkaboon en vetiver zorgen voor de nodige diepte en mannelijke sensualiteit.

Joop Jump is een unieke geur die individualiteit, dynamiek, levensvreugde en extravagantie vakkundig uitdrukt. Joop, springen verwaarloost niet elegantie en vastberadenheid. Joop Jump is een veelzijdige geur voor de moderne man van vandaag.

Kopnoten:
Grapefruit
Karwij
Rozemarijn
Hartnoten:
Koriander
Heliotroop
wodka
Basisnoten:
Vetiver
Tonkaboon
muskus
Parfumeur:
Sophie Labbé
Jaar van uitgave:
2005

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Joop! Jump met vier sterren of meer
4,5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Citaks1984
ruikt heerlijk

Ik heb ooit een keer ergens doit product gekocht en heb er geen spijt van. Inmiddels al een paar keer bij easycosmetic besteld.... een stuk goedkoper dan voorheen inde winkel.

Commentaar van Thilethe1971
mijn geur

dit is echt mijn geur. sportief en fris. supergoede prijs... nu maar hopen dat niet iedereen hem gaat kopen ;-)

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

5 108
toepassen
vandaag tot-67%1