Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

5 108
toepassen
vandaag tot-71%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Joop! Go is geen parfum voor conventionele types. De fruitige, frisse mannengeur drukt veeleer de pure levenslust van de drager uit. Een krachtig statement - pulserend en vol energie.

In 2007 verscheen het parfum met het uitroepteken op de fles en sindsdien heeft de drager ervan zijn permanente aanwezigheid in de fast lane kunnen markeren.

Joop! Go goedkoop kopen

De geur +

Joop! Ga, de fris-fruitige mannengeur met de bloemen charme

Met deze mannengeur zegt de naam het al. Dynamisch, offensief, zelfverzekerd en vrijheidslievend is de man Joop, Go was op maat gemaakt. Hij verveelt zich niet omdat hij energiek is en altijd klaar is voor nieuwe avonturen - het is een volledig onverwachte samenstelling van geuren die je polsslag sneller doet slaan.

Bevroren rabarber, wilde bloedsinaasappel en een chord van vurige chilipepers vormen het zeer explosieve mengsel van de topnoot, terwijl de aromatische geur van cipres wordt gecombineerd met delicate violet en bourbon geranium tot de hartnoot. De basis van houtachtige noten en verleidelijke muskus is provocerend en ongelooflijk sensueel.

Joop: Go is geen geur voor conventionele soorten. Het drukt eerder de pure levenslust uit en een blijvende aanwezigheid van de drager in de snelle rijstrook. Een krachtig statement - pulserend en vol energie. De vrouwenwereld siddert van opwinding en nieuwsgierige verwachtingen en laat zich maar al te graag meeslepen door deze gedurfde onvoorspelbaarheid.

Kopnoten:
Sinaasappelbitter
Rabarber
chilipeper
Hartnoten:
Geranium
Viooltje
Cipres
Basisnoten:
muskus
sparrenbalsem
Parfumeur:
Sophie Labbé
Jaar van uitgave:
2006

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Joop! Go met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Whouthearied
Vind ik super!

Echt lekker verfrissend en vitaal in de vroege morgen. Ook na het sporten echt goed. Ook mijn vriendin bevalt de geur heel goed. Wat wil je nog meer?

Commentaar van Shmarch
Goede keuze!

Ik heb dit parfum al eens eerder gebruikt. Ik ben er altijd weer van onder de indruk. De geur is onbeschrijfelijk lekker. Houdt tamelijk lang en ruikt dan ook nog altijd goed. Ik beveel het iedereen aan!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Joop! Go in vergelijking met de SRP