Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een paarse fles versierd met een schedel en het opschrift' Wild'. Een duidelijke boodschap, de Joop! met zijn zoete en fruitige Homme Wild Homme Wild.

Op overeenkomstige wijze is Homme Wild een spannende, ongetemde, rebellerende en wilde geur, waarin verleiders zich graag inpakken.

Joop! Homme Wild kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

De paarse opstandeling met de houten noot

Wanneer men spreekt over het spreekwoordelijke dier in een man, kan de symbolische geur van het mannelijk geslacht niet weggelaten worden. Joop! Homme Wild - de geurcreatie van het beroemde modehuis Joop! - vertrouwt op deze pure en ongetemde mannelijkheid. Compromisloos en vastberaden, de geur troeft met roze peper aroma's in de topnoot. De etherische oliën zorgen voor een rechttoe rechtaanheid en maken onmiskenbaar duidelijk in welke richting de boodschap van de geur moet gaan. Naast de opvallende geurkenmerken van de oorspronkelijke specerijenplant bevat de hartnoot ook opvallende nuances van Caribische rum.

Alle belangrijke mannelijke gradaties zijn gebouwd op een stevige basis van lichte tabak en hout in de basisnoot. In zijn geheel onthult zich het beeld van een opvallende man - ver verwijderd van alle sociale conventies, midden in het leven en met een opstandige ader. De mix van taartingrediënten creëert niet alleen een flair van rusteloze dynamiek, maar boeit ook het vrouwelijke geslacht. Het straalt onafhankelijkheid uit en laat een gevoel van vrijheid en natuurlijke instincten na. Net als bij de kledingcollecties zijn de geuren van het traditionele bedrijf gericht op mannen die weten wat ze willen en weten hoe ze het in alle aspecten van hun leven moeten implementeren. Lang leven!

Kopnoten:
Roze Peper
Hartnoten:
rum
Basisnoten:
lichte tabak
hout
Parfumeur:
Aliénor Massenet
Jaar van uitgave:
2012

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Joop! Homme Wild met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Itell1997
Alles toppie!

Hallo, ik ben met het parfum erg tevreden. Het is mijn lievelingsparfum. En met een gereduceerde prijs echt niet te toppen. Krijg er vaak opmerkingen over. Wil het eigenlijk iedere man aanbevelen, vooral jongere mannen.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

5 106
toepassen
vandaag tot-69%1