Geen resultaten resultaat: resultaten:

Joop! Homme Wild

De geur +

De paarse opstandeling met de houten noot

Wanneer men spreekt over het spreekwoordelijke dier in een man, kan de symbolische geur van het mannelijk geslacht niet weggelaten worden. Joop! Homme Wild - de geurcreatie van het beroemde modehuis Joop! - vertrouwt op deze pure en ongetemde mannelijkheid. Compromisloos en vastberaden, de geur troeft met roze peper aroma's in de topnoot. De etherische oliën zorgen voor een rechttoe rechtaanheid en maken onmiskenbaar duidelijk in welke richting de boodschap van de geur moet gaan. Naast de opvallende geurkenmerken van de oorspronkelijke specerijenplant bevat de hartnoot ook opvallende nuances van Caribische rum.

Alle belangrijke mannelijke gradaties zijn gebouwd op een stevige basis van lichte tabak en hout in de basisnoot. In zijn geheel onthult zich het beeld van een opvallende man - ver verwijderd van alle sociale conventies, midden in het leven en met een opstandige ader. De mix van taartingrediënten creëert niet alleen een flair van rusteloze dynamiek, maar boeit ook het vrouwelijke geslacht. Het straalt onafhankelijkheid uit en laat een gevoel van vrijheid en natuurlijke instincten na. Net als bij de kledingcollecties zijn de geuren van het traditionele bedrijf gericht op mannen die weten wat ze willen en weten hoe ze het in alle aspecten van hun leven moeten implementeren. Lang leven!

Kopnoten:
Roze Peper
Hartnoten:
Rum
Basisnoten:
Lichte tabak
Hout

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Joop! Homme Wild met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Itell1997 van 02. september 2014
Alles toppie!

Hallo, ik ben met het parfum erg tevreden. Het is mijn lievelingsparfum. En met een gereduceerde prijs echt niet te toppen. Krijg er vaak opmerkingen over. Wil het eigenlijk iedere man aanbevelen, vooral jongere mannen.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
5 153
toepassen
vandaag tot-66%1