Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

5 108
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het fruitig-bloemige Joop! Wow! for Women is een parfum dat de vrouwelijke, sensuele en verleidelijke kant van de draagster benadrukt zonder overheersend te zijn.

Joop! Wow! for Women goedkoop kopen

De geur +

Frambozen en rozen

Joop! Wow! for Women werd gelanceerd in 2018. De parfumeur achter de geur, die op de markt wordt gebracht door Coty, is Fabrice Pellegrin, die bekend staat om zijn verschillende composities.

Hij gaf het bloemig-fruitige Joop! Wow! for Women een topnoot van rozen en frambozen. De rozen zijn ook erg aanwezig in de hartnoot, waar ze worden aangevuld door pioenrozen. Patchouli, witte muskus en Cetalox(R) worden gebruikt voor de basisnoot. Cetalox(R) is een chemische verbinding die de natuurlijke ambergris vervangt, die afkomstig is van walvissen. Dit maakt Cetalox(R) een rijke en sensuele geur die perfect past bij Joop! Wow! for Women. De combinatie is vrouwelijk en sensueel, maar toch zeer geschikt voor dagelijks gebruik.

Joop! Wow! for Women is net zo geschikt om elke dag op het werk te dragen als een subtielere geur voor 's avonds. De geur is perfect voor alle vrouwen die zich graag hullen in sensuele geuren maar niet van zware geuren houden. Licht en vrouwelijk in de zomer, Joop! Wow! for Women is als een mooie jurk die de vrouwelijke rondingen benadrukt. Natuurlijk kan Joop! Wow! for Women ook gedragen worden op warme lente- of herfstdagen.

Kopnoten:
Hartnoten:
Parfümeur:
Fabrice Pellegrin
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten