Geen resultaten resultaat: resultaten:

Joop! Wow! for Women

De geur +

Frambozen en rozen

Joop! Wow! for Women werd in 2018 gelanceerd. Achter de geur die Coty op de markt brengt, staat parfumeur Fabrice Pellegrin, bekend om zijn diverse composities.

Hij gaf de bloemig-fruitige Joop! Wow! Voor vrouwen een topnoot van rozen en frambozen. De rozen zijn ook zeer aanwezig in de hartnoot, waar ze worden aangevuld met pioenen. Voor de basisnoot worden patchoeli, witte muskus en Cetalox(R) gebruikt. Cetalox(R) is een chemische verbinding die de natuurlijke ambergris vervangt die afkomstig is van walvissen. Dit maakt Cetalox(R) een rijke en sensuele geur die perfect past bij Joop! Wow! Voor vrouwen. De combinatie is vrouwelijk en sensueel, maar zeer geschikt voor dagelijks gebruik.

Wow! for Women is net zo geschikt voor het dagelijkse werk als een subtielere geur voor de avond. De geur is perfect voor alle vrouwen die zich graag in sensuele geuren wikkelen, maar niet van zware geuren houden. Zomers licht en vrouwelijk, Joop! Wow! for Women is als een mooie jurk die de vrouwelijke rondingen accentueert. Natuurlijk kan Joop! Wow for Women ook gedragen worden op warme lente- of herfstdagen.

Kopnoten:
Frambozen
Roos
Hartnoten:
Red Rose
Pinksterroos
Basisnoten:
White musk
Cetalox
Patchoeli

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
5 153
toepassen
vandaag tot-47%1