Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Joop! All About Eve

De geur +

Joop! Alles over Eva, een moderne klassieker

In deze zorgeloze geur uit 1996 wordt een groenblijvende geur geherinterpreteerd in Joop! de ware zin van het woord. Onmiddellijk na het spuiten ontvouwt zich de geur met knapperige verse groene appels, vergezeld van de zachte bloemige noten van fresia en tapijten. In het hart worden hints van roos en jasmijn toegevoegd als sterkere bloemenaroma's, ondersteund door een lichte kaneelnoot.

Muskus, vanille en cederhout vormen samen met vetiver een sterkere basis en ontvouwen zich als de geur langer wordt gedragen. Zo omhult Joop! All About Eve Eau de Parfum de moderne vrouw, die zelfverzekerd, speels en sensueel tegelijk is.

Joop! All About Eve Eau de Parfum is een geur die van nature fris en verleidelijk is. Fijne bloemenfrisse frisheid en verleidelijke verfijning gaan hier een onweerstaanbare combinatie aan - alles over Eva.

De producten van het assortiment lichaamsverzorging zijn afgestemd op het Eau de Parfum. De Shower Gel en Body Lotion uit Joop! het Skin All About Eve Care assortiment verzorgen de huid en intensiveren tegelijkertijd de geurbeleving. De Joop! All About Eve douchegel is ideaal voor een zachte reiniging en stimuleert de zintuigen met speelse bloemen- en fruitaroma's tijdens het douchen in de ochtend. De Joop! All About Eve bodylotion is al in een goed humeur bij toepassing. Het voedt de huid met een extra portie vocht en geeft haar een verleidelijke glans.

Kopnoten:
Bloemen
Groene Appel
Hartnoten:
Kaneel
Jasmijn
Basisnoten:
vanille
Vetiver

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
5 153
toepassen
vandaag tot-43%1