Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Joop! Miss Wild

De geur +

De creatieve vrouwelijke geur Joop! Miss mammoet Spel

Als u op zoek bent naar een buitengewone en onconventionele vrouwengeurMiss Wild . Joop! Deze bloemige en oriëntaalse eau de parfum overtuigt met een frisse geurintensiteit en een verrassende aromatische geurkwaliteit. Joop! Het Miss Wild staat voor passie en spontaniteit.

De unieke geur biedt veelzijdige contrasten. Gemalen peper en pikante mandarijn openen het plezier met een levendige en frisse noot. De hartnoot belicht dan sensuele vanillebloesems en fruitige sinaasappels. De basisnoot van het eau de parfum wordt afgerond met rum en amber, die de geurcontour en diepte geven. Al met al presenteert deze geurbeleving zich als een sensuele, vurige en provocerende geur.

De Eau de Parfüm is bijzonder geschikt voor aantrekkelijke en ongewone kleding en om te genieten van bijzondere momenten. Joop! Het Miss Wild is perfect afgestemd op de mode en accessoires van Joop. Het is ook in perfecte harmonie met de partnergeur Joop! Homme Wild.

Joop! Miss Wild benadrukt met bloemige en oosterse aroma's de vrouwelijke charmes. De sensuele geur krijgt dat bepaalde iets door zijn onweerstaanbare rumakkoord. Samen met de hete peper benadrukt het de wilde kant van dit uitzonderlijke eau de parfum. Ook de creatief ontworpen fles ondersteunt deze indruk. Ontdek Miss Wild de wilde en buitengewone kanten van het leven met Joop! ons.

Kopnoten:
Roze Peper
Hartnoten:
vanille
Basisnoten:
Rum

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
5 153
toepassen