Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Joop! Homme Sport

uitverkocht producten +

De geur +

Een nieuw tijdperk voor Joop! geurstoffen

Joop! Homme Sport is een sportief watertje dat sinds februari 2016 op de markt is en een nieuw tijdperk van Joopgeuren inluidt. Charismatische elegantie en sensualiteit gaan gepaard met sportieve en exotische frisheid.

In het begin verfrist munt, verwarmd door hete, aromatische gember en warm vergezeld van de bloemige maar citroenachtige noot van bergamot. Na deze meerlagige prelude wordt de geur snel opgepikt. De sportieve en grondig bloemige noot gaat gepaard met een spel met de geur van zoute, natte huid en bitterzoete sinaasappelbloesem. Het doet denken aan de opwarmende zon. Je kunt letterlijk voelen hoe zonnestralen de natte, gebruinde huid verwennen na een duik in zee.

Van atletische en frisse akkoorden, de geur schakelt over op een sensuele cursus van sensualiteit in lengte. De tonkaboon wordt terecht Mexicaanse vanille genoemd. De boomvrucht straalt een poederig en warm kruidig aroma uit dat doet denken aan vanille en amandelen. Joop blijft trouw aan de geuren van zijn mannen met sexappeal en verleidelijke zoetheid, maar met dit aquatische, lichtvoetige water heeft hij een sportieve richting gekozen die geschikt is voor dagelijks gebruik en die overtuigt. Homme Sport is elegant en onderstreept de sensualiteit.

Joop! Homme Sport is al met al een geurbeleving voor elke gelegenheid en elke drager. Het is gemakkelijk te gebruiken en lijkt nooit opdringerig. De kleinere vullingen zijn perfect voor op reis en passen in elke sporttas.

Kopnoten:
Munt
Bergamot
Gember
Hartnoten:
zoute huid
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
Tonkaboon
Parfumeur:
Antoine Lie
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

5 108
toepassen