Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

5 108
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Joop! Homme Ice

De geur +

Joop! Homme Ice - De legendarische klassieker in een nieuwe, coole badjas

IJskoude frisheid en opwindende verleiding biedt de mannengeurJoop! Homme Ice . De koele geur is als een ijskoude verfrissing op een warme zomerdag, als een ijsblokje dat langzaam smelt op een zonovergoten huid.

De fruitige, houtachtige, mannelijke geur opent met een frisse, lichtzoete topnoot. De delicate citrusgeur van bergamot vermengt zich met het taartaroma van pompelmoes en de zoete zoetheid van pruim om een bedwelmende, fruitige samenstelling te creëren. De topnoot wordt afgerond met het kruidige aroma van muskaatsalie, dat contrasteert met de zoetheid van de fruitige noten en het parfum een meer mannelijke, taaie noot geeft. In de hartnoot worden de warme, kruidige aroma's van sinaasappelbloesem, kardemom en tabak onthuld. De licht bloemige, zoetige noot van sinaasappelbloesem wordt vakkundig gecombineerd met de sterke, prikkelende geur van exotische kardemomzaadjes en het zware, mannelijke tabaksaroma. De aantrekkelijke geur wordt gecompleteerd door Joop! Homme Ice het edele, zoete en aardse sandelhout dat in de basisnoot wordt gebruikt.

Met zijn fruitige zoetheid en warme, exotische kruidenaroma's doet het denken Joop! Homme Ice aan de legendarische Joop! Homme-geur uit de jaren tachtig. Door het te combineren met frisse citrusnoten en kruidige salie, zijn we erin Joop! geslaagd een spannende geur te creëren die, terwijl ze het DNA van het origineel dragen, een zeer moderne, verrassende en koele originaliteit heeft.

Kopnoten:
Bergamot
Grapefruit
Pruim
Scharlei
Hartnoten:
Sinaasappelbloesem
Kardemom
Tabak
Basisnoten:
Sandelhout
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten