Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Joop! Homme Extreme

De geur +

Ontdek de unieke geur van Joop! Homme Extreem

De De geurreeks van mannen van Joop! Homme is al sinds de jaren tachtig zeer succesvol op de markt. Er is voor elke smaak iets te vinden, er zijn geen onvervulde wensen. Voor Homme Extreem door Joop! , dat sinds 2014 op de markt is, onderscheidt zich door zijn aromatische en houtachtige geur. De tijdloze en Maskuline geur garandeert een zelfverzekerd en zelfbewust uiterlijk op elk moment. Het ziet er moderner uit en' krijgt het punt' sneller dan Joop! Ontvangers uit vorige tijden. Echter, net als zijn voorgangers is het fruitig en licht kruidig, Joop! trouw bleef.

De topnoten van bergamot, sinaasappelbloesem en komijn geven deze buitengewone geur een zeer bijzondere kruidensoort. De hartnoot van het parfum laat een geheel nieuwe kant van Joop zien met een creatie van intense cacao en uitnodigende Vetiver! Deze ingrediënten gaan ook vergezeld van patchouli en spicy sandelhout , waardoor het uniek wordt. Het is in zo' n intense en masculine geur als geen ander! De vrouwenwereld zal aan je voeten staan. Het maakt niet uit waar je heen gaat, er zal altijd een vleugje passie in de lucht zitten. De langdurige geur begeleidt u op elke reis en laat u nooit in de steek. Gewoon een parfum voor echte jongens die meer willen bereiken in het leven!

Kopnoten:
leder
Hartnoten:
Cacao
Basisnoten:
Patchoeli
Jaar van uitgave:
2014

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Joop! Homme Extreme met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Whishor
Joop! Homme Extreme shower gel

Heerlijke shower gel van Joop om de dag 's morgens goed mee te beginnen. Als ik dan na het douchen schone kleren aantrek, ben ik er helemaal klaar voor.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

5 106
toepassen