Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Amouage Epic Man

De geur +

Een epische geur: Amouage Episch man

De geur Amouage Epic Man presenteert zich mannelijk met kruidige en houtachtige noten. De duurzaamheid is bovengemiddeld, net als de Sillage. De geur Amouage opent Epic Man met een kruidige topnoot van aromatische kardemom, fijne nootmuskaat, roze peper, geurige saffraan, sensuele komijn, kostbare wierook, sensuele mirte en delicate foelie. Het hart is een combinatie van zachte mirre en rozengeranium. De sensuele en houtachtige basis toont zich met fijn leer, hoogwaardige oud, intensieve patchouli, wederom kostbare wierook, luxe bevergeil, elegant sandelhout, fijn sandelhout en aromatische muskus. Het geeft de geur Amouage Epic Man een langdurig en aangenaam karakter, dat altijd in een aangename herinnering blijft.

Amouage Epic Man is geschikt voor de man die grote plannen heeft en deze ook daadwerkelijk wil realiseren. Hij zit vol energie en energie, zodat hij het verschil kan maken. Er bestaat Epic Man niet zoiets als stilstand met de typische drager van een Amouage Hij is dus te allen tijde, zowel op het werk als privé. Hij stopt nooit, omdat hij iets aan de wereld wil overlaten. Deze aura wordt perfect ondersteund door de geur en zet hem in scène. Het is ideaal voor de dag en laat ook 's avonds een positieve indruk achter. Als het 's avonds wordt aangebracht, kan het iets intenser zijn.

Het is Amouage Epic Man een fascinerende geur waar je gewoon van moet houden. Hij is een langdurige metgezel die aan de zijkant van zijn drager blijft hangen en zijn positieve kwaliteiten benadrukt.

Kopnoten:
Kardemom
Muskaat
Roze Peper
Safran
Komijn
Wierook
Myrtle
Mace
Hartnoten:
Rozengeranium
Myhrre
Basisnoten:
leder
Oud
Patchoeli
Wierook
Beverpaard
Sandelhout
Cederhout
muskus

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-26%1