Geen resultaten resultaat: resultaten:

Amouage Portrayal Man

De geur +

Amouage Portrayal Man De jaren twintig in de fles

Portrayal Man het mannenparfum Amouage uit 2019, zinspeelt op de identiteit van de jaren twintig met zijn houtgroene nuances. De bohemienachtige cultuur fascineerde Amouage de creatief directeur Christopher Chong zozeer dat hij het vertaalde naar een parfum voor het luxueuze Oman Parfumerie-merk. Als een van de zes ontwerpcreaties in zijn visionaire Amouage Man-serie zorgde Chongs Amouage Portrayal Man portret van de man voor de spannende identiteit van die tijd:

Violette bladeren in de topnoot en vetiver in de hartbalans tussen verleiding en mannelijke gratie. De houtachtige basis van de geur geeft het een energieke kruidigheid. Wie deze bloemige dandygeur opzet, zal zich laten meeslepen door de rokerige facetten, die teer- en ledergeuren oproepen. Ze komen van vetiver en cade, de olie van de jeneverbesstruik. De olie wordt gedistilleerd in de wintermaanden en wordt gewonnen in de Cevennen en de Ardèche. De amberkleurige stof heeft een antiseptische en stimulerende werking.

Naast zijn lichtgevende Amouage Portrayal Man en energieke geur, lanceerde Chong 2019 ook de rokerig-zoete vrouwengeur Portrayal Woman. Het parfumduo weerspiegelt de manifestatie van oriëntatie op het zelf. Chong roept mensen op zich te bevrijden uit hun isolement en pleit voor een terugkeer naar turbulente tijden als de Roaring Twenties.

Kopnoten:
Viooltjesblad
Hartnoten:
Vetiver
Basisnoten:
Cedar Juniper

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-31%1