Geen resultaten resultaat: resultaten:

Amouage Portrayal Woman

De geur +

Amouage Portrayal Woman Een nostalgische en rokerige herinnering aan de jaren twintig door de geurfilosoof Christopher Chong.

Een olfactorische reis terug naar de jaren 1920 is Amouage s design Portrayal Woman geur uit 2019, met zijn heerlijke jasmijn binnenkomst, zoete aromatische hartnoten en fijne elemi-hars basisnoot, is deze niche geur perfect voor vrouwen die houden van moed en speelse verfijning. Portrayal Woman Amouage s voormalig creatief directeur Christopher Chong creëerde in Portrayal Woman 2019 samen met zijn partner Portrayal Man, als laatste van zijn filosofische reminiscenties, die hij verweefde in olfactorische tijdreizen voor het parfumhuis in Oman.

Open Amouage Portrayal Woman tender jasmijn noten . Ze eindigen in een hart van rokerige tabaksaroma's, omgeven door milde vijgen- en zoete vanilletonen. Citroenkleurige elemi-hars, sinds de oudheid gebruikt voor het uitroken en zuiveren van de lucht, vormt de basisnoot van de Amouage Portrayal Woman . Elemi is bedoeld om het bewustzijn te versterken en de intuïtie te vergroten. Het gaat zintuiglijk vergezeld van de geur van tuberoos. Als een bloemige, charismatische geur verwijst het Portrayal Woman direct naar de parfums van de Europese jaren twintig, die androgyn en sensueel waren als nooit tevoren. Dus deze buitengewone geur is perfect om te schitteren bij gelegenheden. Maar het veredelt ook veeleisende dagen en speelt rond het huis met zijn charismatische boeket.

Kopnoten:
Jasmijn
Hartnoten:
Tabak
vanille
Basisnoten:
Elemihars hars

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-35%1