Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Thierry Mugler A*Men Kryptomint

uitverkocht producten +

De geur +

Thierry Mugler A*Men Cryptomint - oriëntaals en aromatisch

Thierry Mugler A*Men Kryptomint is een collectie van geuren voor de moderne Superman die zijn taken in het sprinten en met magie uitvoert. Niets is onmogelijk voor hem, zijn energie is onuitputtelijk. De geuren van de Thierry Mugler A*Men Kryptomint serie zijn een wonderwapen dat de superhelden begeleidt en hun een krachtig en onbedwingbaar charisma geeft. Met de A*Men lijn Thierry creëerde Muglerde eerste heerlijke geur voor mannen. Deze geurfamilie is oorspronkelijk uitgevonden voor de vrouwengeur Angel van Thiery Mugler. De patchouli en vanille notities zijn bedoeld om ons te herinneren aan de zachte wereld van de kindertijd.

In de geuren van mannen worden deze zachte tinten aangevuld met male accenten zoals koffie of houtachtige noten. A* Mannen is sinds 1996 in de markt. In 2008 werd de eerste speciale editie van de parfumserie van deze man gelanceerd, en Pure Coffee gaf een energieboost als een dubbele espresso. Verdere verfrissende creaties volgden met heldere houtachtige noten als Pure Malt (2008), Pure Wood (2014) en Pure Tonka (2016). Thierry Mugler A*Men Kryptomint is de nieuwste editie van de A*Men lijn en zal in 2017 in een beperkte oplage gelanceerd worden. Deze herinterpretatie van de A*Men serie geeft vitaliteit explosief.

Thierry Mugler A*Men Kryptomint ziet er erg cool uit en haalt zijn energie uit spirated mint. De topnoten zijn dus Amerikaanse pepermunt vermengd met een paar salie. Een bloem slaat het hart: de Egyptische rozen geranium. Het straalt een samentrekkende dan zoete geur uit. De basisnoten zijn aardeachtig en aromatisch met tonkaboon, chocolade, koffie, patchoeli en vanille. In totaal kan Thierry Mugler A*Men cryptomint worden toegewezen aan de geurenfamilie oriëntaalse fougère, wat betekent dat harmonische oosterse componenten met aromatische geuren combineren.

Kopnoten:
Amerikaanse pepermunt
Hartnoten:
Egyptische rozegeranium
Basisnoten:
Patchoeli
Parfumeur:
Jacques Huclier, Givaudan
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten