Toegevoegde producten
verder winkelen naar kassa
Shiseido Sonnencreme

Shiseido Sonnencreme kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Shiseido Zonnebescherming voor de mooiste tijd van het jaar

Voor zomer en feestdagen heeft het luxueuze traditionele Japanse label de zeer effectieve Shiseido bescherming tegen de zon ontwikkeld. Tientallen jaren ervaring en dermatologisch onderzoek staan voor de speciale beschermende en verzorgende werking van de producten. Intelligente verzorgingscomplexen die reageren op stress vitaliseren de natuurlijke weerstand van de huid en zorgen voor een ongehinderd zomerplezier. Schadelijke UV-straling wordt effectief gefilterd met zonbeschermingsfactoren in sterktes van zes tot vijftig. Naast bescherming en verzorging, maakt zonnebrandcrème indruk Shiseido met een betoverende, frisse geur.

Uitstekende zonverzorging hoeft niet duur te zijn. Online winkels en boetieks bieden de waardevolle Shiseido bescherming tegen de zon tegen lage prijzen. Het internet biedt de mogelijkheid om online Shiseido zonnebescherming te kopen.

Shiseido Bescherming tegen de zon - Kostbare actieve bestanddelen, precies afgestemd op elk huidtype.

Shiseido Zonwering is uitgerust met de exclusieve WetForce-technologie. Het verlengt de beschermende functie van de zorglijnen bij contact met water. De zonverzorging heeft een zijdezachte textuur. Het dringt snel en zonder residu's in de huid. De producten beschermen betrouwbaar tegen UVA- en UVB-straling. De door het bedrijf Shiseido ontwikkelde SuperVeil 360 technologie vermindert merkbaar de lichtgerelateerde huidveroudering. Shiseido Zonnebescherming is waterdicht, zweetbestendig en zandafstotend.

De Sun Care lijn Shiseido omvat producten voor gebruik op het gezicht, lichaam, de ogen, de lippen en het haar. Expert Sun Protection Lotion SPF 50 is een bijzonder mild, zeer effectief verzorgingsproduct. Naast mensen met een gevoelige huid is het ook ideaal voor kinderen. Expert Sun Aging Protection Cream voedt de huid tijdens het zonnebaden met een bijzonder langdurig anti-aging complex. Andere zonnebrandproducten zijn uitgerust met een zelfbruinende emulsie.

Rijke after sun crèmes en lotions voorzien de in de zon gezoende huid van extra voedingsstoffen en zorgen voor een intensieve regeneratie. Luxueuze zonwering vervolledigt de Shiseido zonwering die overal online beschikbaar is. Het internet biedt diverse mogelijkheden om zonwering Shiseido gunstig te kopen.

Fascinerende schoonheid in het zonlicht

De ontwikkeling van de WetForce technologie voor gebruik in de zonnezorg ontving Shiseido in 2015 de felbegeerde Marie Claire International Award. Deze prijs wordt toegekend aan een unieke werkzame stof die zorgt voor een langere werking van de bescherming tegen de zon bij contact met water.

De campagne om het zonneproduct Shiseido te lanceren heeft speciale aandacht gekregen. Wat de andere cosmetische producten van het label betreft, kon de bekende Amerikaanse actrice en zangeres Amanda Seyfried worden gewonnen als getuigenis voor reclamespots en reclamefoto's. Gekleed in een witte bikini poseert de kunstenaar fris en verzorgd in de branding. Beschermd door de zonverzorging van de blonde actrice kan zelfs het glinsterende zonlicht Shiseido geen kwaad. Nog een reden om de luxueuze Shiseido zonwering te kopen.

Wie droomt er niet van zonnebaden aan de ruisende zee? Om de droomvakantie alleen in het beste geheugen te houden, heeft het een effectieve bescherming tegen de zon nodig. Anders kunnen een droge huid en zichtbare rimpels het bruiningsplezier snel vernietigen. De waardevolle zonverzorging van ons huis Shiseido biedt niet alleen een effectieve bescherming tegen UVA- en UVB-stralen, maar zorgt ook voor een zachte verzorging van de huid, extra vocht en rijke voedingsstoffen. Zonnebaden wordt zo een aangenaam genot zonder spijt, zelfs voor de gevoelige huid.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Shiseido Sonnencreme met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 10 klant adviezen
Commentaar Lovetted92 van 22. december 2014
Klasse

Deze solfataren is gemakkelijk te gebruiken en trekt snel in, heeft een discrete heir en geeft een natuurlijk bruin resultaat ondanks mijn lichte huid. De beste solfataren die ik tot nu toe heb gehad.

Commentaar Pulty1966 van 11. december 2014
Geen allergie

Geen allergische reactie van de huid. Dat is voor mij erg belangrijk omdat ik een zonneallergie heb. Houdt ook goed in het water.

Commentaar Nothout van 25. november 2014
Zonnemakeup met beschermingsfactor

Een uitzonderlijk goed werkende zonnekap-up. Ook voor de wat oudere huid prima te gebruiken. Heeft een fijne samenstelling en werkt zowel op de gebruinde als witte huid heel natuurlijk.

Geld-terug-garantie +

Lijnen +
Productsoort +
prijs +
Resultaten filteren
vandaag tot-52%