Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie
Shiseido Sonnencreme

Shiseido Sonnencreme kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Shiseido Zonbescherming voor de mooiste tijd van het jaar

Voor de zomer en de vakantie heeft het luxueuze Japanse traditionele label de zeer doeltreffende zonnebescherming Shiseido ontwikkeld. Tientallen jaren ervaring en dermatologisch onderzoek staan borg voor de bijzondere beschermings- en verzorgende werking van de producten. Intelligente verzorgingscomplexen, die reageren op stress, vitaliseren de natuurlijke weerstand van de huid en zorgen voor onvervalst zomerplezier. Schadelijke UV-straling wordt doeltreffend gefilterd met zonbeschermingsfactoren die in sterkte variëren van 6 tot 50. Naast bescherming en verzorging maakt Shiseido zonnebrandcrème indruk met een betoverende, frisse geur.

Een uitstekende zonverzorging hoeft niet duur te zijn. Online winkels en boetieks bieden de waardevolle zonnebescherming Shiseido tegen lage prijzen aan. Het internet biedt de mogelijkheid om Shiseido zonbescherming online te kopen.

Shiseido Zonbescherming - kostbare actieve bestanddelen, precies afgestemd op elk huidtype

Shiseido Zonnebrandcrème is uitgerust met de exclusieve WetForce technologie. Het verlengt de beschermende functie van de verzorgingslijnen in contact met water. De zonverzorging heeft een zijdezachte textuur. Het wordt snel in de huid opgenomen zonder resten achter te laten. De producten beschermen op betrouwbare wijze tegen UVA- en UVB-straling. De door de onderneming Shiseido ontwikkelde SuperVeil 360-technologie vermindert merkbaar de door licht veroorzaakte huidveroudering. Shiseido zonnebrandcrème is waterbestendig, zweetbestendig en zandafstotend.

De zonverzorgingslijn van Shiseido omvat producten voor het gezicht, het lichaam, de ogen, de lippen en het haar. De Expert Sun Protection Lotion SPF 50 is een bijzonder mild, zeer doeltreffend verzorgingsproduct. Behalve voor mensen met een gevoelige huid, is het ook uitstekend voor kinderen. Expert Sun Aging Protection Cream verzorgt de huid tijdens het zonnebaden met een bijzonder langdurig anti-aging complex. Andere zonbeschermingsproducten zijn voorzien van een zelfbruinende emulsie.

Rijke aftersun crèmes en lotions bieden de door de zon gekuste huid extra voedingsstoffen en zorgen voor een intensieve regeneratie. Luxueuze zonnemake-up vervolledigt de zonbescherming van Shiseido, die overal online verkrijgbaar is. Het internet biedt tal van mogelijkheden om Shiseido zonbescherming tegen lage prijzen te kopen.

Fascinerende schoonheid in het zonlicht

In 2015 ontving Shiseido de felbegeerde Marie Claire International Award voor de ontwikkeling van de WetForce-technologie voor gebruik in zonverzorging. De prijs bekroont een uniek actief bestanddeel dat ervoor zorgt dat het zonnebrandmiddel langer werkzaam blijft wanneer het in contact komt met water.

De campagne voor de lancering van het zonverzorgingsproduct van Shiseido trekt bijzondere aandacht. Wat andere cosmetische producten van het label betreft, kon de bekende Amerikaanse actrice en zangeres Amanda Seyfried worden binnengehaald als testimonial voor spot- en reclamefoto's. Gekleed in een witte bikini poseert de artieste fris en goed verzorgd in de branding. Beschermd door de zonverzorging van Shiseido kan zelfs het felle zonlicht de blonde actrice niet deren. Nog een reden om de luxueuze zonnecrème Shiseido te kopen.

Zonnebaden aan de ruisende zee, wie droomt daar niet van? Opdat de droomvakantie alleen in het beste geheugen blijft, is een doeltreffende zonnebescherming nodig. Anders kunnen een droge huid en zichtbare rimpels het genot van de zongebruinde huid snel teniet doen. De waardevolle zonnecrème van Shiseido biedt niet alleen een doeltreffende bescherming tegen UVA- en UVB-stralen, maar verzorgt de huid ook op milde wijze en zorgt voor extra vocht en rijke voedingsstoffen. Zonnebaden wordt zo een aangenaam genoegen zonder spijt, zelfs voor de gevoelige huid.

Beoordeling +

Commentaar van Lovetted92
Klasse

Deze solfataren is gemakkelijk te gebruiken en trekt snel in, heeft een discrete heir en geeft een natuurlijk bruin resultaat ondanks mijn lichte huid. De beste solfataren die ik tot nu toe heb gehad.

Commentaar van Thime1975
Perfect voor de zomer

Een heerlijke zonneverzorging met aangename geur. De creme trekt snel in en de huid voelt glad en zacht aan. Laat geen vet achter.

Commentaar van Nothout
Zonnemakeup met beschermingsfactor

Een uitzonderlijk goed werkende zonnekap-up. Ook voor de wat oudere huid prima te gebruiken. Heeft een fijne samenstelling en werkt zowel op de gebruinde als witte huid heel natuurlijk.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
9 358
toepassen
vandaag tot-59%1