Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Uw eigen teint moet worden onderstreept door optimale schoonheidsverzorging, maar niet worden afgedekt. Dit concept wordt uitgevoerd door Shiseido Synchro Skin met een lichte textuur in vloeibare vorm. Indien nodig kan de gebruiker de opaciteit verhogen door meerdere lagen aan te brengen. Sensortechnologie in de textuur past de kleurtint van de foundation aan veranderingen van de huid overdag. Zo blijft uw eigen teint behouden, maar ziet er gelijkmatiger en fluweelzachter uit voor een frisse uitstraling.

Het concept van de make-up serie van Shiseido Synchro Skin houdt ook in dat de afwerking niet detecteerbaar moet blijven. De fabrikant bereikt dit door het feit dat, hoewel de foundation vloeibaar is op de huid, het zo licht is als een poeder na het drogen.

Vrouwen die Shiseido Synchro Skin gebruiken voor hun schoonheidsverzorging, willen individuele verzorging die aan hun huidbehoeften voldoet. Door zich aan te passen aan een eventuele huidvernieuwing tijdens de dragende periode, komt de Stichting op een intelligente manier tegemoet aan deze wens van de doelgroep. Ook het eenvoudig aanbrengen door een kleine hoeveelheid aan te brengen met de vingers of een make-up borstel voldoet aan deze hoge eisen.

De Shiseido Synchro Skin wordt bovendien gekenmerkt door hydraterende ingrediënten en een goed dekkend vermogen, dat individueel kan worden gevarieerd. Zelfs na urenlang dragen blijft de teint natuurlijk en gelijkmatig. Werken is bij normaal gebruik niet nodig.

Het merk promoot de kwaliteit van Shiseido Synchro Skin met technische termen zoals Airy Cushion Formula of Powder Network structuur. Beide termen staan voor een textuur die onzichtbaar op de huid nestelt, haar soepel houdt en tegelijkertijd zo licht blijft als een veer. Deze poederige sluier wordt aangevuld door de intelligente textuur die zich overdag aanpast aan veranderingen van de huid. Dit betekent dat plotseling optredende roodheid helemaal niet waarneembaar is door een aanpassing van de pigmenten.

De actieve ingrediënten in de Shiseido Synchro Skin bevatten ook plantenextracten die de huid continu van vocht voorzien. Zo behoudt de teint permanent zijn gladde glans. Zelfs 's avonds ziet de afwerking er nog steeds uit alsof het net vers was aangebracht.

Het design

De basis in de nuances van de make-up serie Shiseido Synchro Skin is verpakt in uitzonderlijk gevormde, transparante glazen flessen. Als symbool voor de aanpasbaarheid van de inhoud buigen de fles en het deksel iets opzij. Enerzijds wordt de aanpassing van de foundation aan huidveranderingen gestileerd, anderzijds is deze flacon bijzonder comfortabel in de hand.

Om de gewenste hoeveelheid Shiseido Synchro Skin te verwijderen, drukt u gewoon op de praktische zwarte doseerkop met witte doseeropening. Ook de zwarte belettering ziet er flatterend zacht uit. Onder de vetgedrukte letters van Shiseido worden productnamen en belangrijkste artikelaanduidingen in kleinere, discrete letters afgedrukt. De kop van de dispenser wordt bovendien omringd door een rokerig transparant deksel.

Het assortiment

De lichtste tint van de Shiseido Synchro Skin is Lasting Liquid Foundation SPF 20 Neutral 1, een warme tint waarvan de pigmenten zich aanpassen aan huidveranderingen. Leestvloeibare foundation SPF 20 Golden 2 gloeit in een warme, geelachtige gloed. De Stichting is bijna niet op te sporen.

Shiseido Synchro Skin biedt de Lasting Liquid Foundation SPF 20 Neutral 3 ook aan in een middelheldere, roze kleur voor een frisse look. De lichte textuur is gemakkelijk te verspreiden en benadrukt de teint zonder deze te bedekken. Zelfs na vele uren ziet de foundation er nog vers uit dankzij de intelligente pigmenttechnologie. Leestvloeibare foundation SPF 20 Neutraal 4 uit het Shiseido Synchro Skin kleurengamma is een middelheldere, zonbruine kleur. De textuur is verrijkt met een betrouwbare zonbeschermingsfactor tegen invloeden van buitenaf.

Leestvloeibare foundation SPF 20 Rose 5, een donkere zomerkleur met een roze tint, houdt de huid lang glad en soepel. De ondoorschijnendheid kan worden gevarieerd door een of meerdere keren aan te brengen. De Shiseido Synchro Skin bevat ook Nuance Lasting Liquid Foundation SPF 20 Rose 3, een medium tint met een roodachtige glans die goed verdragen wordt door alle huidtypen en licht aanvoelt als een veer op de huid. Zelfs na herhaald aanbrengen blijft de huid ontspannen.

De Shiseido Synchro Skin kan gemakkelijk worden in- en uitgebladerd met de foundationborstel of vingers. Leestvloeistofstichting SPF 20 Rose 2 wordt optimaal vanuit het midden van het gezicht naar buiten aangebracht. De lichte tint met een roze tint kan vaker worden toegepast voor een grotere opaciteit. Leestvloeibare foundation SPF 20 Rose 4 heeft ook een lichte textuur die de huid omhult als poeder.

Shiseido Synchro Skin wordt geleverd met Lasting Liquid Foundation SPF 20 Neutral 2, een andere lichte kleur. Dit onderstreept de teint en maakt oneffenheden lichter. Lasting Liquid Foundation SPF 20 Golden 4 is een warme goudkleur die uw teint een frisse, jeugdige glans geeft.