Meer informatie:

Het concept

De Shiseido Synchro Skin Illuminator geeft uw teint een ultieme gloed. Het is een highlighter met een vloeibare textuur. Zo kan hij op veel verschillende manieren worden gedragen en gecombineerd om uw favoriete look te creëren. De revolutionaire formule is gebaseerd op water en laat een zeer fris gevoel en een natuurlijke uitstraling na. De Advanced Sensing Technologie van Shiseido helpt het product optimaal aan te sluiten op de huid. De teint ziet er niet zo maskerachtig uit, maar krijgt meer helderheid die natuurlijk overkomt. De textuur is ook zeer licht en gewichtloos dankzij de basis van het water. De gelformule kan gemakkelijk gefineerd worden en is geschikt voor alle huidtypen. Het is vrij van oliën, parfums, parabenen en alcohol. Hierdoor is het bijzonder goed te verdragen en kan het ook gebruikt worden voor de drogere of gevoelige huid. Voor de gemengde en vette huid is de formule zonder olie en met niet-gecomedogene formule optimaal. Het product is ook dermatologisch getest. Afhankelijk van het gewenste resultaat kan het Huidbelichtingstoestel dag na dag of alleen voor speciale gelegenheden worden gebruikt. De innovatieve formule opent vier verschillende toepassingsmogelijkheden. Maak het glad: De highlighter kan zowel op het hele gezicht als op de hals en hals worden aangebracht voor meer glans en de gewilde gloed die als door de zon wordt gekust. Het resultaat is expressief. Voor een meer discrete look, het motto Mix it. Dankzij de geltextuur en de lichte basis kunnen sommige druppels van het belichtingstoestel ook worden gemengd met de hydraterende crème. Het kan ook worden toegevoegd aan andere vloeibare make-ups of een getinte dagcrème of BB- of CC-crème. Hierdoor ontstaan talrijke toepassingsmogelijkheden waarmee de teint of bepaalde delen in het juiste licht kunnen worden gezet. De twee kleurvarianten zorgen voor de juiste aanvulling op veel verschillende huidskleuren en -uitstraling.

Het design

De Shiseido Synchro Skin Illuminator Highlighters hebben een vloeibare textuur. Daarom zijn ze verpakt als buizen. Op deze manier kan het product goed gedoseerd worden. Het kan direct op de hand of op een spons of borstel worden aangebracht. Hierdoor kan ook de intensiteit worden geregeld. De highlighter kan ook gemengd worden met make-up of gezichtscrème. Hierdoor blijft de buis hygiënisch schoon en blijven de kleuren onveranderd. De buitenkant van de buis reflecteert de kleurnuance. Het heeft ook een metallic glans en toont zo de glans. Het deksel wordt in het zwart gehouden en dient voor het rechtop opbergen van het product. Elke buis is duidelijk geëtiketteerd en bevat het logo van het merk Shiseido en de volledige naam Snychro Skin Illuminator. In zijn eenvoud past het ontwerp bij de andere teint producten van het Japanse cosmeticabedrijf. Voor extra bescherming is de buis verpakt in een kartonnen doos in fel Shiseido rood.

Het assortiment

De Shiseido Synchro Skin Illuminator zorgt voor een natuurlijke gloed. De vloeibare highlighter heeft een zeer lichte en aangename gelstructuur en een basis van water. Dit opent veel verschillende toepassingsmogelijkheden. Het kan over een groot oppervlak worden aangebracht om zowel op de hals als op de decolleté meer helderheid te creëren. Geavanceerde sensortechnologie helpt bij het creëren van een natuurlijke verbinding tussen highlighter en huid. Het kan ook worden toegevoegd aan de dagopvang of vloeibare make-up. Het is het beste om beide producten direct op de hand of op een pallet te mengen. Ze kunnen dan op de gebruikelijke wijze worden aangebracht en gedistribueerd. Sculpt het staat weer voor de klassieke markeerstift. Zo kunnen expressieve spellen op de voorgrond worden geplaatst. Op de neusbrug, de wenkbrauwboog, de kin of de pantserbrauw boven de lippen verschijnen lichte reflecties. Uiteindelijk heet de Shiseido Synchro Skin Illuminator echter Personaliseer het, omdat er bijna geen grenzen zijn aan creativiteit. Hiermee kunnen extra glanseffecten op de lippen of het oog of voor de zomer worden gecreëerd, bijvoorbeeld door de schouders te accentueren. De Shiseido Synchro Skin Illuminator Pure Gold heeft een warme gouden tint. Het ziet er ook heel natuurlijk uit op de gebruinde huid. Het roségoud van Shiseido Synchro Skin Illuminator Rose Gold is ook erg in zwang. De roze tinten flatteren ook lichtere huidtinten en zorgen voor een nog frisser resultaat. Beide varianten zijn dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypen. Ze zijn vrij van alcohol, parfum en parabenen. De gel formule is gebaseerd op water en is vrij van oliën. Het is ook niet comedogeen en kan ook gebruikt worden voor de vette huid. Dankzij de praktische buizen is de Shiseido Synchro Skin Illuminator gemakkelijk te doseren. Afhankelijk van de toepassing kan het met de vingers worden afgebroken en met een spons of iets dergelijks worden verdeeld of aangebracht.