Meer informatie:

Het concept

De producten uit de Shiseido Sheer Eye Zone Corrector serie zijn beschikbaar voor een perfecte oogmake-up. Deze serums hebben een zeer fijne textuur die zorgt voor frisheid en vitaliteit. Oogschaduwen worden in een mum van tijd gecorrigeerd met een uitstekende opaciteit. Donkere schaduwen worden aangepast aan de huidskleur. Het serum van Shiseido gebruikt de bewezen Orange Net Base benadering. Het resultaat is een gelijkmatige, gladde en stralende afwerking. De oogzone past perfect bij de basistint van de teint. Met plantaardige actieve ingrediënten en anti-oxidanten verdwijnen lijntjes, rimpels en onregelmatigheden betrouwbaar. De antiverouderende werking houdt lang aan en optimaliseert het uiterlijk van de huid rond de ogen.

Shiseido Sheer Eye Zone Corrector beschermt de huid ook de hele dag tegen schade en droogte door het versterken van de vochtbarrière van de huid. De toepassing is eenvoudig en ongecompliceerd. Met een speciale borstelapplicator kunnen de serums perfect gedoseerd en indien nodig gelijkmatig aangebracht worden. De brede zijde van de meegeleverde borstel kan worden gebruikt om de Shiseido Sheer Eye Zone Corrector over een groot gebied te verdelen en te fineren. Met de verticaal aangebrachte penseelpunt kunnen daarentegen fijne details worden uitgewerkt.

Alle producten in de Shiseido Sheer Eye Zone Corrector serie zijn dermatologisch getest. Ze zijn sulfaatvrij en ook geschikt voor de gevoelige huid en allergiepatiënten. De beste resultaten worden bereikt met Shiseido serum op normale huid, vette huid en droge huid. Met de kleurvarianten 102 Light, 103 Natural, 104 Ochre en 105 Beige kan het serum perfect worden afgestemd op uw eigen huidtype. Verander de oogzone van een probleemzone in een frisse en soepele huidzone met producten van Shiseido Sheer Eye Zone Corrector.

Het design

Shiseido Sheer Eye Zone Corrector producten vernieuwen en verzorgen de oogzone. Ze zorgen voor een gladde en egale teint die qua kleur is afgestemd op de rest van de teint. Het serum gebruikt ook kruidenmiddelen en anti-oxidanten om onregelmatigheden, lijntjes en rimpels te elimineren. De vochtbarrière van de huid wordt versterkt en de huid blijft de hele dag fris. Ook het verpakkingsontwerp van deze serie is overtuigend.

Het serum wordt geleverd in de vorm van een slanke pen waarvan de buitenste schaal wordt gehouden in de respectieve schaduw. De afgeplatte punt maakt ook het aanbrengen op grote oppervlakken en gericht fineerwerk mogelijk. De dosering wordt uitgevoerd door middel van een roterend mechanisme aan de andere kant. Na gebruik kan de pen goed en schoon worden afgesloten met een zwarte dop. Dankzij zijn compacte vorm past de pen comfortabel in uw bagage en is hij ook een goede keuze voor op reis of onderweg. De Shiseido Sheer Eye Zone Corrector serums zijn te herkennen aan de slanke pen en het Shiseido logo.

Het assortiment

Stress en schadelijke milieu-invloeden zijn vooral in de oogcontour merkbaar. Daarom is er nu een speciaal serum verkrijgbaar uit de Shiseido Sheer Eye Zone Corrector Care-serie, dat oneffenheden en kleurafwijkingen in de oogzone specifiek elimineert. De slanke potloden van Shiseido kenmerken zich door een aangename textuur die de huid onmiddellijk ontspant, voedt en regenereert. Anti-oxidanten en kruidenpreparaten verminderen rimpels, lijntjes en onregelmatigheden al na een korte gebruiksperiode. De huidstructuur wordt geoptimaliseerd en er wordt een gladde, soepele en stralende teint gecreëerd.

De hoge dekkracht van het serum vermindert ook schaduwen rond de ogen en past de huid aan de rest van de teint aan. Naast de betrouwbare anti-veroudering effect, Sheer Eye Zone Corrector van Shiseido biedt ook een uitstekende bescherming. De oogzone blijft de hele dag beschermd tegen droogte en schadelijke milieu-invloeden. De geïntegreerde borstelapplicator garandeert een schone en gelijkmatige aanbrenging en fineerlaag. Shiseido Sheer Eye Zone Corrector is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren om perfect bij uw huidskleur te passen. Shiseido Sheer Eye Zone Corrector 102 Licht is de juiste keuze voor een lichte huid.

Terwijl 103 Natural staat voor een middentint, is de Shiseido Sheer Eye Zone Corrector 104 Ochre geschikt voor een donkerdere teint. 105 Beige is perfect voor een beige huid. Alle producten uit de Shiseido Sheer Eye Zone Corrector serie zijn dermatologisch getest. Ze hebben niet alleen een sterk en langdurig effect, ze zijn ook huidvriendelijk en geschikt voor mensen met een allergie. De beste resultaten worden bereikt op een normale, vette en droge huid. Geef uw oogcontour een onberispelijke, stralende en frisse teint met Shiseido Sheer Eye Zone Correctors serums.