Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Zelfbruining voor het zelfbruinen van de huid is een hoogwaardig product van de Japanse cosmeticafabrikant Shiseido. De internationaal opererende onderneming is vertegenwoordigd in 71 landen en heeft momenteel circa 29.000 medewerkers in dienst, waarvan circa 1.000 zich uitsluitend met onderzoek bezighouden. Het merk Shiseido staat voor innovatieve huidverzorgingsproducten en cosmetische producten die voldoen aan de nieuwste wetenschappelijke normen en indruk maken met hun luxueuze eigenschappen. Veel Shiseido producten hebben al prijzen en medailles gewonnen voor hun uitstekende eigenschappen. De oprichter van het bedrijf Arinobu Fukuhara veroorzaakte een sensatie in heel Japan met de tandpasta, die werd uitgebracht in 1888, en de vitamine pillen tegen de gevreesde Beriberi ziekte ook een revolutie in de gezondheidszorg. De voormalige mariene farmacoloog voelde zich enerzijds verbonden met Aziatische tradities en bewonderde anderzijds westerse, hoogontwikkelde technologie. Deze levenshouding wordt ook vandaag nog weerspiegeld in de recepten en het design van de Shiseido producten.

De verzorgingsproducten van Shiseido zijn innovatief en voldoen aan de behoeften van onze tijd. Bij zelfbruining wordt op deze manier ook rekening gehouden met de toegenomen eisen op het gebied van schoonheidsverzorging. Want vandaag de dag is het belangrijker dan ooit om te letten op een gezonde bruining en om schade door intensief zonlicht absoluut te vermijden. Shiseido zelfbruinende gel en emulsies zijn speciaal ontworpen voor mensen die graag een naakte huid laten zien, veel belang hechten aan een aantrekkelijk uiterlijk, maar zich om gezondheidsredenen niet te lang onbeschermd aan de zon willen blootstellen. Shiseido's zelfbruinende kleur zorgt voor een snelle en gelijkmatige kleuring van de huid. Aangezien de zelfbruiner geen speciale zonbeschermingsmiddelen bevat, is het raadzaam passende beschermingsmaatregelen te nemen. Shiseido's speciale micro-gelformulering van zelfbruinend looien en het productieproces zijn gepatenteerd. Zelfbruinende producten bevatten dihydroxyaceton, kortweg DHA genoemd, of erythrulose. Beide stoffen zijn suikers die reageren met de aminozuren en eiwitten in de hoornlaag van de huid en deze bruin maken. Er is geen schadelijk UVB- en UVA-licht nodig voor het looien. Dit type zonwering is gewoonlijk gezonder dan blootstelling aan zonlicht urenlang.

Het design

Shiseido's Self-Tanning presenteert zich in een eenvoudige maar zeer nobel uitziende dispenser fles. De bruine kleur van de Shiseido Sun Brilliant Bronze Quick Self-Tanning Gel verpakking met zijn subtiele glans doet denken aan het kleurende effect dat het looistoffen op de huid hebben. De oranje dispenserkop en de oranje letters passen perfect bij het aardse bruin. De fles Shiseido Zelflozende Dagelijkse Bronzen Vochtinbrengende Emulsie is crèmekleurig en voorzien van een bronskleurige doseerkop. De tweekleurige fles maakt het gemakkelijk en voordelig om de inhoud te verwijderen. De speciale vergrendeling is praktisch tijdens het rijden. De inhoud kan eenvoudig worden verwijderd door de pomp eerst tegen de wijzers van de klok in te draaien en vervolgens op de automaat te drukken. Als u lekkage wilt voorkomen, bijvoorbeeld tijdens transport, kunt u de fles stevig en stevig sluiten door deze met de klok mee te draaien. Dit product, dat kenmerkend is voor alle moderne Shiseido verzorgingsproducten, heeft ook de typische merkletters in hoofdletters en met de twee schuine "S".

Het assortiment

De Shiseido Self-Tanning producten bestaan in verschillende versies. Shiseido Sun Brilliant Bronze Quick Zelf-Tanning Gel en Shiseido Zelf-Tanning Dagelijkse Bronzen Hydraterende Emulsie zijn speciale verzorgingsproducten die zelfbruinende huidcellen veroorzaken. In tegenstelling tot de Quick-versie laat de Dagelijkse Bronzen Vochtinbrengende Emulsie pas na enkele dagen zijn werking zien. Het is speciaal ontworpen voor mensen met allergieën en een gevoelige huid. In tegenstelling tot Sun Brilliant Bronze Quick Self Tanning bevat de emulsie andere speciale verzorgingsproducten. Beide producten zorgen voor een langdurige en knapperige bruine kleur.