Het concept

Het traditionele luxemerk Shiseido werd in 1872 opgericht in Tokio. In die tijd was het de ondernemer Yushin Fukuhara die het idee om het moderne Westen een beetje dichter bij de Japanse tradities te brengen. Maar omdat Japan altijd al een land is geweest dat traditioneel denkt en voelt, vond Fukuhara het een beetje moeilijk om een apotheek naar westers model te vinden. Dit was echter slechts het geval totdat de edelen en het Japanse koningshuis van Fukuhara zelf goederen voor zichzelf ontdekten.

In het begin bood Fukuhara medicijnen en verzorgingsproducten aan op basis van de Aziatische wijsheid van de geneeskunde. De ondernemer verrijkte de fondsen echter met nieuwe inzichten uit de westerse wereld. In die tijd stond een genezend effect op de voorgrond. Fukuhara bracht later cosmetica en huidverzorgingsproducten op de markt, maar deze werden ook snel populairder. De redenen hiervoor waren legio, maar ook de focus die Fukuhara legde op het welzijnsaspect. Omdat alle producten niet alleen gevoed en genezen zijn, maar ook aangenaam aanvoelen op de huid.

Verre van dat, het merk, dat Fukuhara kort na Shiseido oprichtte, bood nog steeds artikelen aan voor de verzorging van de gevoelige en problematische huid. Vanaf het allereerste begin hechtte hij veel belang aan de natuurlijkheid van de gebruikte stoffen. Dit is nog steeds het geval vandaag de dag en vormt het label Shiseido. Nadat de producten van Shiseido zich met succes over de gehele Japanse bevolking hadden verspreid, trok het merk de aandacht van heel Azië en Europa.

Er ontstond een nieuwe klantenkring, maar ook een die nieuwe goederen eiste die je je mooier en verzorgder zouden voelen. Vandaag de dag biedt het merk Shiseido uitsluitend huidverzorgingsproducten en cosmetische producten voor de huid. Er wordt veel belang gehecht aan het feit dat zelfs aan de meest lastige huidbehoeften kan worden voldaan. Shiseido biedt producten voor een breed scala aan huidtypes. De Shiseido Radiant Lifting Foundation is gericht op de rijpere huid.

De Stichting is uitgerust met een anti-aging effect en een SPF 15. Hierdoor wordt de huid zachtjes aangespannen en beschermd tegen de zon, wat vroegtijdige verouderingsprocessen tegengaat. De Shiseido Radiant Lifting Foundation heeft een zijdezachte textuur die aangenaam aanvoelt en er niet uitziet als een masker. Een speciaal lichtweerkaatsend effect balanceert onregelmatigheden en fijne lijntjes, waardoor de teint er gelijkmatiger, stralender en jeugdiger uitziet. In 2013 won de Shiseido Radiant Lifting Foundation om deze redenen de Prix de Beauté van het bekende tijdschrift Cosmopolitan.

alle klanten beoordelen positieve
Shiseido Radiant Lifting Foundation
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen

Commentaar van
Mijn lievelingsmake-up
Dit is mijn lievelings make-up. Ik heb een zeer droge huid en voor mij is deze make-up gewoon super. Heeft een cremige samenstelling, dekt goed. Je hebt niet veel nodig.
Commentaar van
Wat niet allemaal op de markt is....
Ik ben altijd sprakeloos als ik zie wat er allemaal op de markt is aan middeltjes. Het was niet gemakkelijk om iets te vinden dat echt bij mijn huidtoon paste. Nu ben ik echter super gelukkig.

Het design

De Stichting Shiseido Radiant Lifting is een vloeibare make-up. Daarom is hij verpakt als praktische pompdispenser. Dit helpt niet alleen bij het zuinig doseren, maar is ook zeer hygiënisch. Houd altijd rekening met netheid en gereinigde borstels, vingers of spons applicators, vooral voor producten voor het gezicht.

Anders kunnen kleinere onzuiverheden zich snel verspreiden en reageert de huid onder stress. De smalle fles wordt afgerond met een zwart plastic deksel en de inscriptie is ook zwart. De licht glanzende kleur van de fles past bij het stralende effect van de make-up, die zorgt voor vleiende lichtreflecties.

Het assortiment

De Shiseido Radiant Lifting Foundation is speciaal ontwikkeld voor een volwassen huid met hoge eisen. Het werkt als een optische ontharder en helpt tekenen van huidveroudering en vermoeidheid te verbergen. Radiant Lifting technologie is ontwikkeld door Shiseido op basis van resultaten uit de optische fysica. Speciale licht-reflecterende pigmenten in de make-up wikkelen het licht af en compenseren schaduwen. Zo verschijnen fijne lijntjes en rimpels gelijkmatiger. De teint ziet er jonger en stralender uit.

Radiant Reflecting Powder is een exclusieve werkzame stof van Shiseido. Het hybride poeder werd in zeven jaar ontwikkeld en geperfectioneerd tot het uiteindelijk gebruikt kon worden voor diverse make-up producten van het merk. Tegelijkertijd heeft de Radiant Lifting Foundation andere anti-verouderingsvoordelen. Het heeft een verstevigende werking en helpt de huid intensief te hydrateren. Dit vermindert de verschijning van droogheid rimpels. Tegelijkertijd vermindert dit het wegvallen van de fundering in de lijnen. De huid blijft elastischer en ziet er steviger uit.

De formule wordt afgerond met een zonbeschermingsfactor van SPF 15, die ook belangrijk is in het dagelijks leven, omdat schadelijke UV-straling de vorming van ouderdomsvlekken en rimpels kan versnellen. Er zijn verschillende kleurvarianten waaruit u kunt kiezen. De Shiseido Radiant Lifting Foundation O20 Natural Light Ochre is de helderste variant, terwijl O60 Natural Deep Ochre een medium toon is en O80 Deep Ochre de donkerdere versie. Allemaal hebben ze een neutrale ondertoon.

De Ivoor tinten I40 Natural Fair Ivoor en I60 Natural Diepe Ivoor zijn iets geelder. Voor meer beige tinten is er de lichtere versie van de Shiseido Radiant Lifting Foundation B40 Natural Fair Beige en de zeer warme toon WB60 Natural Deep Warm Beige. Voor elke teint kan de juiste kleur worden gekozen om een natuurlijk resultaat te creëren.

Ondanks de speciale formule is de make-up verrassend licht en nauwelijks waarneembaar op de huid. Het is getest onder dermatologisch toezicht voor goede verdraagbaarheid. Tegelijkertijd is het niet comedogeen. De Lifting Foundation is zeer geschikt voor de normale tot droge huid. De opaciteit kan worden gevarieerd afhankelijk van de toepassingsmethode. Met de vingers kan een bijzonder ondoorzichtig resultaat worden bereikt, terwijl een spons een meer natuurlijke look creëert.