Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Met een lippenstift van hoge kwaliteit, zoals Shiseido Perfect Rouge, wordt elk optreden een moment met speciale indrukken. Dames die veel belang hechten aan een natuurlijke en hun make-up, evenals hun outfit bijpassende accentuering van hun lippen, zullen blij zijn met Shiseido Perfect Rouge. Hoogwaardige ingrediënten vervolledigen de perfectie en zorgen voor maximale tolerantie, zelfs voor de gevoelige huid. Shiseido Perfect Rouge spreekt alle vrouwen aan die veel waarde hechten aan een stralende teint en hun voordelen perfect en precies willen presenteren.

Of het nu subtiel is of een beetje sterker voor de avond, Shiseido Perfect Rouge heeft de juiste tint voor elke look en elke voorkeur, dat is zowel zorgzaam en uniek en heeft een zachte textuur voor eenvoudige toepassing en perfecte grip. Shiseido Perfect Rouge is een innovatie voor volle en dromerige lippen die "de mens" wil kussen en zijn verbeelding wil laten spelen. Shiseido Perfect Rouge combineert hoogwaardige ingrediënten voor een fluweelzachte en uitstekende lipverzorging met kleur die betoverende momenten creëert en de aandacht vestigt op de gestresste lippen van de drager. Dankzij een geperfectioneerde formule is de kleur van de lippen bestand tegen de grote uitdagingen van het dagelijks leven en begeleidt deze zonder dat deze wordt goedgemaakt.

Het design

Een product als Shiseido Perfect Rouge heeft geen speciaal gedecoreerde verpakking nodig die spreekt van luxe en opvalt door zijn individuele kenmerken. Discreet verpakt in potlood is een ongeëvenaarde lippenkleur die overal mee naartoe genomen kan worden. Achter de zwarte buitenkant met glanzende zilveren accenten schuilt het geheim dat luxe tot leven brengt en ook enthousiasme opwekt in de wereld van de mensen.

De onopvallende pen komt alleen tevoorschijn met een klein logo van de ontwerper, wat staat voor de kwaliteit en de eigenaardigheid van het merk en volledig voldoende is op de verpakking om een indicatie te geven van de inhoud. Aan de onderzijde van het potlood is de kleurtoon te zien, die picturaal trouw is aan het origineel.

Het assortiment

Voor een rondom succesvolle lippenmake-up moet je terugvallen op Shiseido Perfect Rouge. Deze innovatieve lippenstift geeft een levendige en intense kleur. Het produceert ook een fascinerende helderheid die lang meegaat. Hetzelfde geldt voor het fantastische verzorgende effect van Shiseido Perfect Rouge. De lippenstift van Shiseido hydrateert de lippen, voorkomt uitdroging en beschermt ze tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Bovendien verwent de romige textuur de lippen zonder ze te verzwaren.

De lippenstift van Shiseido garandeert een aangenaam en fris draaggevoel. Regelmatig gebruik maakt de lippen merkbaar gladder, frisser en gladder. Voedingsstoffen stimuleren en versnellen de huidvernieuwing. Felle en gebarsten lippen worden nieuw leven ingeblazen met plantaardige stoffen en veel vocht. Na korte tijd is het huidbeeld van de lippen merkbaar verbeterd. De lippen worden sterker, gezonder en gladder.

De sterke en felle kleuren verdienen echter een speciale vermelding. Ze blijven de hele dag intens en briljant, zodat de lippen zelden aangespannen hoeven te worden. De afwerking is intens en weelderig. Het resultaat is een lippenroos van perfecte schoonheid. Het Shiseido Perfect Rouge-gamma is dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypen, inclusief de vette en droge huid.

De lippenstift is eenvoudig en voordelig aan te brengen. Duw gewoon de lippenstift uit de behuizing en laat hem met een gelijkmatige lijn over je lippen lopen. Dit zorgt voor perfecte lijnen en contouren, zelfs zonder lippenborstels. Shiseido's Smoothing Lip Potlood wordt aanbevolen voor bijzonder nauwkeurig aanbrengen. Shiseido Perfect Rouge is in staat om veel verschillende lip make-ups te realiseren. Dit wordt gewaarborgd door een breed kleurenpalet met in totaal 13 verschillende kleurvarianten. Deze omvatten de fascinerende tinten Sublime, Titanium, Ballet, Shiseido Perfect Rouge Day Lily, Draak, Visie en Shiseido Perfect Rouge Blush. Vertrouw op de lippenstift van Shiseido Perfect Rouge voor een voedende en stralende lippenmake-up.