Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Het concept

Het Japanse bedrijf Shiseido werd in 1872 opgericht door farmacoloog Arinobu Fukuhara. Het traditionele bedrijf was toen al gebaseerd op westerse modellen en heeft zich tot op de dag van vandaag ontwikkeld tot een van de meest vooruitstrevende groepen in deze sector. Shiseido is bekend en populair op alle internationale markten. Naast huidverzorging voor gezicht, haar en lichaam produceert het bedrijf andere cosmetica en parfums in verschillende prijsklassen en voor verschillende markten. De producten voor gezichtsverzorging behalen echter de hoogste omzet.
Ook in Duitsland is Shiseido op dit gebied marktleider. De beautyproducten van Shiseido zijn gericht op zelfbewuste vrouwen die van nature hun persoonlijkheid willen benadrukken. De traditionele Japanse waarden staan hier voor ware schoonheid die van binnenuit komt. De uiterlijke schoonheid is altijd afhankelijk van de innerlijke harmonie tussen lichaam en geest en is altijd te danken aan het innerlijke welzijn. Tot het einde van de jaren 1990 ontwikkelde Shiseido verschillende parfums, verschillende productlijnen en make-up nuances. Het motto van Shiseido is: Traditionele esthetiek met een moderne houding.
De revolutionaire technologieën stellen het bedrijf in staat om tijdloze, maar moderne make-up producten te produceren die de perfecte schoonheid metgezel zijn voor elke smaak. De naam Shiseido staat voor de hoogste kwaliteitsnormen, loyaliteit, respect en oprechtheid naar onze klanten toe. Met zijn uitgebreide onderzoek en hoge kwaliteitsnormen heeft Shiseido de top van de cosmetica-industrie bereikt. Door zijn grote toewijding aan onderzoek heeft Shiseido tot op heden octrooien aangevraagd op meer dan duizend productformuleringen. Sinds 1988 heeft het bedrijf ook vele onderscheidingen ontvangen voor haar make-up, verzorging en parfums.
De Shiseido IBUKI cosmetische lijn beschermt de huid, hydrateert en geeft haar de nodige weerstand. De huidige snelle levensstijl, omgevingsstress en hormonale schommelingen leiden tot een negatieve bloedsomloop die het natuurlijke evenwicht van de huid verstoort. Het keldermembraan is beschadigd en de vorming van de Natural Moisturizing Factor (NMF) is verstoord. Deze NMF-moleculen absorberen vocht en zorgen voor langdurige opslag. Als het aantal moleculen te klein is, kan er minder vocht worden opgeslagen en gebonden.
alle klanten beoordelen positieve
Shiseido IBUKI
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 6 klant adviezen

Commentaar van
Echt goed
Kan ik echt iedereen aanbevelen. Geweldig. Ik vind Shiseido een heel goed merk en bij jullie is het gelukkig ene stuk goedkoper dan in de winkel!
Commentaar van
Zeer aangenaam
Als je wat ouder wordt, heb je meer verzorging nodig. Shiseido is vanaf nu mijn begeleider. Echt een geweldig product!
Commentaar van
Supergoede verzorging
Ik gebruik deze cleanser van Shiseido 's morgens en 's avonds en ben erg enthousiast. Het bevrijdt de huid grondig van make-up en vuil. Echt een geweldige verzorging!

Het design

De Shiseido IBUKI productserie overtuigt in verpakkingsdesign met heldere vormen. De meeste buizen en potten van Shiseido IBUKI zijn in het wit. Sommige kroezen zijn verkrijgbaar in grijs met zilveren dop. De verschijning is puristisch, maar elegant. De merknaam en productnaam staan op de voorkant van de verpakking.
De belettering is onopvallend en past perfect bij de productcontainer. Zo is het uiterlijk van deze cosmetische serie is tegelijkertijd de consequente voortzetting van de hoge kwaliteit inhoud. Alle producten beschermen de huid tegen negatieve invloeden van buitenaf, voorzien de huid van het nodige vocht en laten haar stralen in een nieuwe frisheid. Een allround feel-good programma dat successen direct na de eerste toepassing zichtbaar maakt.

Het assortiment

Het Shiseido IBUKI gamma beschermt de huid en geeft haar weerstand tegen invloeden van buitenaf. De volgende producten zijn verkrijgbaar uit de Shiseido IBUKI serie: de Shiseido IBUKI Purifying Cleanser - een verkwikkend reinigingsschuim, de Shiseido IBUKI Mille Cleanser - een zeer mild reinigingsschuim, het Shiseido IBUKI Softening Concentrate voor intensief weken en sterke weerstand, de Shiseido IBUKI Moisturizer verrijkt de poriën en corrigeert en verfijnt ze.
De Protective Moisturizer SPF15 beschermt de huid met een zonbeschermingsfactor van 15 en voorziet haar van langdurig vocht. Shiseido IBUKI Raffinage Moisturizer 24 uur vochtinbrengende crème vermindert vergrote poriën en onzuiverheden. Een speciaal product voor de ogen is de Shiseido IBUKI oogcorrectiecrème, die het gevoelige gebied van de ogen kalmeert en koelt en fijne lijntjes en zwelling vermindert. De onderzoekers van Shiseido hebben ontdekt dat dit vooral in de leeftijdsgroep van 25 tot 35 jaar voorkomt.
De huidcellen krimpen en het vocht ontsnapt sneller en maakt de huid gevoeliger voor uitwendige stress. Huidproblemen zoals onzuiverheden, ruwe huid, bleke teint en vergrote poriën zijn het gevolg. De wetenschappers van de Shiseido IBUKI serie proberen deze negatieve cyclus te doorbreken met behulp van de NMF. De exclusieve Shape Memorizing Cell technologie met het efficiënte PhytoResist Complex remt deze circulatie en zorgt zo voor het herstel van een egale en vitale uitstraling van de huid.
De cellen herwinnen hun optimale en effectieve oriëntatie en het krimpen van de cellen wordt gestopt omdat NMF productie positief wordt gestimuleerd. Het PhytoResist Complex combineert vier actieve ingrediënten die de verschillende huidlagen versterken en hun natuurlijke capaciteiten herstellen. Zo kan de huid zich weer verdedigen tegen interne en externe invloeden. Het yuzukern extract draagt bij tot de activering van de productie van laminine 5 en van de collageentypes IV en VII, waardoor het keldermembraan versterkt wordt. Ook het extract van de witte paté stimuleert de vorming van NMF.
Bovendien bindt trehalose geconcentreerd vocht en stimuleert het de celbevochtiging. Het uit 100% bietenstroop verkregen TMB-extract stopt de verdikking van de hoornlaag en scrubt voorzichtig de bovenste huidlaag. Dankzij de moderne technologie heeft Shiseido IBUKI een nieuwe, frisse geur. IBUKI is de Japanse term voor een verborgen krachtbron die kan leiden tot ware schoonheid met nieuwe energie.