Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Shiseido Ever Bloom Ginza Flower

uitverkocht producten +

De geur +

Een zee van Japanse bloemen

De geur Shiseido Ever Bloom Ginza Flower is een nieuwe interpretatie van Ever Bloom op een nog nooit eerder vertoonde manier. De fabrikant overtreedt alle regels die in de piramide in acht moeten worden genomen en heeft een prachtige, evenwichtige en zeer smakelijke geur gecreëerd, die is ontstaan op basis van twee afzonderlijke eenvoudige motieven.

Als eerste is er het stralingsakkoord, dat is samengesteld uit groene en frisse noten. De focus ligt hier op zachte cyclamen en aromatische lotus, die de geur Shiseido Ever Bloom Ginza Flower op een waardige manier openen. In de hartnoot volgen fijne oranjebloesem, zachte gardenia, witte amber, intense patchoeli en buitengewone muscenon. Deze noot is bijzonder lang houdbaar en geeft de drager een sierlijke en vrouwelijke uitstraling die haar de hele dag begeleidt.

Shiseido Ever Bloom Ginza Flower is een ware bloemenzee en presenteert zich als een nieuw soort parfum, omdat het is ontstaan op basis van emoties en sensuele frisheid. De geur Shiseido Ever Bloom Ginza Flower omhult de huid van de drager in een geurige en kostbare sluier en is de visie van een meer futuristisch, modern en ander Japan. Het is geschikt voor zowel overdag als 's avonds.

Kopnoten:
Cyclamen
Lotus
Hartnoten:
Sinaasappelbloesem
Gardenia
Basisnoten:
witte amber
Patchoeli
muscenone
Parfumeur:
Aurélien Guichard, Firmenich
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

8 560
toepassen
vandaag tot-41%1