Geen resultaten resultaat: resultaten:

Shiseido Ever Bloom Ginza Flower

De geur +

Een zee van Japanse bloemen

De geur Shiseido Ever Bloom Ginza Flower is een nieuwe interpretatie van Ever Bloom op een nog nooit eerder vertoonde manier. De fabrikant overtreedt alle regels die in de piramide in acht moeten worden genomen en heeft een prachtige, evenwichtige en zeer smakelijke geur gecreëerd, die is ontstaan op basis van twee afzonderlijke eenvoudige motieven.

Als eerste is er het stralingsakkoord, dat is samengesteld uit groene en frisse noten. De focus ligt hier op zachte cyclamen en aromatische lotus, die de geur Shiseido Ever Bloom Ginza Flower op een waardige manier openen. In de hartnoot volgen fijne oranjebloesem, zachte gardenia, witte amber, intense patchoeli en buitengewone muscenon. Deze noot is bijzonder lang houdbaar en geeft de drager een sierlijke en vrouwelijke uitstraling die haar de hele dag begeleidt.

Shiseido Ever Bloom Ginza Flower is een ware bloemenzee en presenteert zich als een nieuw soort parfum, omdat het is ontstaan op basis van emoties en sensuele frisheid. De geur Shiseido Ever Bloom Ginza Flower omhult de huid van de drager in een geurige en kostbare sluier en is de visie van een meer futuristisch, modern en ander Japan. Het is geschikt voor zowel overdag als 's avonds.

Kopnoten:
Cyclamen
Lotus
Hartnoten:
Sinaasappelbloesem
Gardenia
Basisnoten:
Wit oranje
Patchoeli
Muscenone

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
10 482
toepassen
vandaag tot-40%1