Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

10 319
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Shiseido Ever Bloom Ginza Flower

De geur +

Een Japanse bloemenzee

De Shiseido Ever Bloom Ginza Flower geur is een nieuwe interpretatie van Ever Bloom op een ongekende manier. De fabrikant heeft alle heersende regels waar men zich in de geurpiramide aan moet houden doorbroken en een prachtige, uitgebalanceerde en zeer smaakvolle geur gecreëerd op basis van twee afzonderlijke, eenvoudige motieven.

Ten eerste is er het Radiance-akkoord, dat bestaat uit groene en frisse noten. Zachte cyclamen en aromatische lotus staan hier centraal en openen de Shiseido Ever Bloom Ginza Flower geur op een waardige manier. Fijne oranjebloesem, zachte gardenia, witte amber, intense patchoeli en uitzonderlijke muscenone volgen in de hartnoot. Deze noot blijft bijzonder lang hangen en geeft de draagster een gracieus en vrouwelijk aura dat haar de hele dag vergezelt.

Shiseido Ever Bloom Ginza Flower is een ware bloemenzee en presenteert zichzelf als een nieuw soort parfum, omdat het is gecreëerd op basis van emoties en sensuele frisheid. Shiseido Ever Bloom Ginza Flower hult de huid van de drager in een geurige en kostbare sluier en is een visie op een futuristischer, moderner en anders Japan. Het is geschikt om zowel overdag als 's avonds te dragen.

Kopnoten:
Parfümeur:
Aurélien Guichard, Firmenich
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten