Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Het concept

Shiseido is een van Japan's meest succesvolle en bekende bedrijven gericht op de productie en ontwikkeling van cosmetica. De Beauty Balm van het bedrijf is al jaren op de markt en heeft zich bij veel vrouwen gevestigd. De Shiseido BB Cream is in de eerste plaats bedoeld voor vrouwen tussen de 18 en 35 jaar die niet alleen make-up maar ook verfrissing in de ochtend nodig hebben. Het concept boeit hier met een aantal factoren, die samen resulteren in een alomvattende zorg, die anders met een make-up niet mogelijk is. De eigenschappen beginnen met het bedekken van allerlei kikkers, van kleine onzuiverheden tot grotere gebieden die onaangenaam zijn voor de modieuze vrouw. De bedekkende werking wordt gevolgd door een hydraterende, intensieve behandeling, die mogelijk wordt gemaakt door de werkzame bestanddelen. Bijzondere aandacht is besteed aan de UV-bescherming, die in de zomer tegen de gevaarlijke stralen beschermt.

Shiseido BB is daarom een uitgebreide behandeling die van 's ochtends tot 's avonds werkt en slechts één keer hoeft te worden toegepast. De crème ligt zachtjes op de huid en staat voor het klassieke karakter van het bedrijf. Het mag niet belasten en kan inspireren door de frisse look, die kan worden gevonden op de eigen huid. Olievrij, de huidverdraagzaamheid is extreem hoog en de houdbaarheid neemt daardoor toe, wat een efficiënt en zuinig gebruik mogelijk maakt. Het stralende effect wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van een rozenappelblad-extract in combinatie met thiotaurine. Thiotaurine is een stof die gemaakt is van thaiurine en die bijzonder goed gebruikt kan worden tegen rimpels en vermoeiende cellen. Op deze manier is het mogelijk om de dagelijkse stress te bestrijden die de cellen doet toenemen en de huid in de loop van de tijd ouder doet lijken. Omdat de make-up dagelijks gebruikt kan worden en geen schadelijke stoffen bevat, wordt de huid op lange termijn geholpen. Het kan het vocht van de BB Cream gebruiken om het op te bouwen en het er fris, jong en stralend uit te laten zien. Gelijkmatig gladgemaakt en zonder onzuiverheden ontvouwt zich de schoonheid van de vrouw, die mogelijk wordt gemaakt door de Shiseido BB Cream.

Het design

Shiseido staat niet alleen bekend om het gebruiksgemak en het comfort van haar cosmetica, maar ook om het ontwerp van de verpakking. Zilver is de kleur van het bedrijf en daarom is de kartonnen verpakking ontworpen met eenvoudige letters met de naam Shiseido BB en de bijbehorende kleur. Hierdoor kan de doos de stijl van de dispenser volgen, die licht in de hand ligt en dezelfde kleurtoon gebruikt. Het zilver is erg doordringend, maar niet te indringend. Elegantie wordt door Shiseido verondersteld in de verpakking en naast het zilver is alleen een beschrijving van het product beschikbaar. Shiseido wil zich minimalistisch profileren, maar tegelijkertijd een klinkend effect hebben met de resultaten. De vorm van de dispenser maakt het gemakkelijk om het gedeelte 's ochtends te bepalen en niet te veel te gebruiken.

Het assortiment

Om het effect van de productlijn te behouden, heeft de Shiseido BB Cream slechts enkele nuances die niet verschillen in kwaliteit. Typisch voor de Japanners hier is het gebruik van drie kleurnuances die boven de andere meer speciale tinten liggen en zijn gemarkeerd "Light", "Medium" en donker. Deze zijn zeer verschillend van elkaar en kunnen zeer goed gebruikt worden voor lichtere of donkerdere nuances. Dit maakt Shiseido BB te allen tijde een aantrekkelijke keuze.

De commerciële

Hoe te gebruiken: Shiseido geeft tips voor de optimale toepassing van BB Cream.