Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie
Shiseido Lippen

Shiseido Lippen kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Shiseido Lipstick - spannende kleuren voor het symbool van vrouwelijkheid

Het aanbrengen van kleur op de lippen is de oervorm van alle make-up. De Japanners zien het als het symbool van vrouwelijkheid bij uitstek. Shiseido Lipstick, gloss en Shiseido lipliner zijn dus niet toevallig bijzonder uitstekende producten van het label. Ze worden aangeboden in verschillende texturen, maar zijn vergelijkbaar in hun uitzonderlijk hoge kwaliteit, fascinerende kleurenpracht en verbazingwekkende duurzaamheid.

Als u online op zoek bent naar Shiseido lippenstift, vindt u een rijk kleurenpalet om uit te kiezen. Zo kan elke dame de Shiseido lippenstift kopen die perfect past bij haar type en gelegenheid. Het is vooral prettig dat gloss, lipliner en Shiseido lippenstift goedkoop worden aangeboden.

Shiseido Lipstick - betoverende schittering en hoogste kwaliteit

De verrassend brede waaier aan kleuren heeft de juiste Shiseido lippenstift voor elk type en elke gelegenheid. Subtiele, elegante tinten passen perfect bij een zakelijke outfit. Felle, intense kleuren zijn bedoeld voor speciale gelegenheden. De Perfect Rouge-lijn maakt indruk met 13 tinten, van speels roze tot violet. Het is een uitdrukking van schoonheid en perfectie. Met de fascinerende kleuren krijgen de lippen ook een voortreffelijke verzorging die de structuur van de huid merkbaar verbetert.

De Lacquer Gloss van Shiseido combineert de modernste technologie met artistiek meesterschap. De inspiratie hiervoor kwam van traditionele Japanse lakkunst. Dankzij zijn transparantie geeft de gloss, die in acht betoverende kleuren wordt aangeboden, de lippen een frisse ochtendglans.

De Lipliner belooft een langere houdbaarheid van Shiseido lippenstift en gloss. Het Smoothing Lip Pencil benadrukt zacht en expressief de contouren van de lippen. Hij wordt aangeboden in acht verschillende kleuren.

Nieuwe kleuraccenten door texturen te mengen

Dick Page, Artistic Director of Makeup Development op Shiseido, raadt aan om meerdere lagen lipsticks met verschillende texturen te gebruiken in plaats van verschillende tinten. Zij geven de kleur extra schakeringen en creëren nieuwe, opvallende effecten.

In een twee minuten durende videoreeks legt Page uit hoe speciale accenten kunnen worden bereikt door Shiseido lippenstift en lipgloss te combineren. Voor een elegante, vrouwelijke look kiest hij voor een donkerrode lippenstift die met een penseel wordt aangebracht. Dit maakt een optimale controle mogelijk bij het invullen van de contouren. Bovenop de lippenstift brengt de artiest felgouden lipgloss aan om een fascinerend effect te creëren.

Dick Page vult een lippenstift in fel, gewaagd roze aan met lipgloss in dezelfde tint. Hij gebruikt dit echter alleen om de onderlip te benadrukken. Deze truc laat de make-up er bijzonder stralend en fris uitzien. Geïnteresseerde dames kunnen de door Page gebruikte lippenstift online kopen op Shiseido.

Lipstick, lipgloss en lipliner van Shiseido schitteren met uitstekende, veelzijdige kleuren, indrukwekkende texturen en intensief verzorgend effect. Van subtiel elegant tot opwindend gewaagd, het label presenteert een breed scala aan tinten voor elk type en elke gelegenheid. De crèmige lipsticks bevatten ook heilzame vochtinbrengende complexen om de lippen te voeden. De luxueuze make-uplijnen voor de lippen overtuigen door zeer hoogwaardige ingrediënten, een betoverende kleurintensiteit en een bijzonder lange houdbaarheid. Zij zijn een prachtig middel om de eigen persoonlijkheid op een stijlvolle en expressieve manier te onderstrepen. Goede online winkels maken het mogelijk om de fascinerende Shiseido lippenstift goedkoop te kopen.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
9 358
toepassen
vandaag tot-59%1