Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie
Shiseido Augen

Shiseido Augen kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Expressieve nadruk voor de "spiegel van de ziel".

"Spiegel van de ziel", zo noemen niet alleen de Japanners de ogen. Het spreekt vanzelf dat het luxelabel bijzondere aandacht besteedt aan Shiseido mascara, oogschaduw, eyeliner en wenkbrauwpotlood. Naast Shiseido parfum, make-up, gezichtsverzorging en Shiseido huidverzorging, nemen de productlijnen oogmake-up een ruime plaats in in het ruime assortiment van het bedrijf. Het belangrijkste product is de mascara Shiseido, die overal online verkrijgbaar is. De exclusieve mascara Shiseido is verkrijgbaar in verschillende vormen en uitvoeringen, aangepast aan het type wimpers en de manier van aanbrengen. Het internet biedt de mogelijkheid om Shiseido mascara tegen een lage prijs te kopen.

Shiseido Mascara - verfijnde oogmake-up voor een zelfverzekerde uitstraling

Glamoureuze, perfect uitziende wimpers kunnen snel en gemakkelijk worden gecreëerd met Shiseido mascara. Dick Page, artistiek directeur van Shiseido, adviseert drie soorten mascara Shiseido te gebruiken: eerst een verlengende mascara, dan een volumiserende mascara. Het eindproduct is een zogenaamde defining mascara voor bijzondere expressiviteit.

Voor de nieuwe mascara's van de Full Lash Multi-Dimension serie heeft Shiseido exclusief een bijzonder flexibel borsteltje ontwikkeld. Zelfs de fijnste wimpers op moeilijk bereikbare plaatsen kunnen hiermee op bewonderenswaardige wijze worden opgemaakt.

Bij de creatie van Shiseido oogschaduw wilde het glamoureuze label een harmonieus evenwicht bereiken tussen schoonheid, textuur en vreugde in de schitterende kleuren. Naast de oplichtende en subtiel glinsterende oogschaduw is vooral de nauwelijks verhullende Paperlight Cream Eye Color intrigerend. Het is geïnspireerd op Washi, het traditionele Japanse papier. Goede online winkels bieden de mogelijkheid om Shiseido mascara te kopen.

Shiseido Eyeliner en Shiseido Wenkbrauwpotlood maken de indrukwekkende oogmake-up van het cultlabel compleet.

Edele make-up kunstig aangebracht

Waardevolle tips voor het aanbrengen kunnen vaak het effect van klassevolle make-up versterken. Make-up artiest Dick Page geeft handige tips over het aanbrengen van Shiseido mascara, oogschaduw en wenkbrauwpotlood in korte videosequenties, die ook in het Duits beschikbaar zijn. Hij demonstreert hoe je wenkbrauwen optisch voller kunt maken met producten van het label. Bij het gebruik van oogschaduw adviseert hij een harmonieuze gradatie van ten minste drie tinten. De heldere kleuren van de oogschaduws van Shiseido maken het gemakkelijk om ze samen te stellen met perfect op elkaar afgestemde kleurcollecties die een zijdezachte textuur hebben. Ze worden aangeboden in veelzijdige kleurencombinaties en zijn, net als de mascara Shiseido, verkrijgbaar voor een redelijke prijs.

Het wordt aanbevolen de magische oogschaduw in twee stappen aan te brengen, vóór de mascara en de eyeliner. In de eerste stap wordt het poeder verdeeld vanaf de wimperlijn tot aan de oogplooi. Pas daarna worden de volgende lagen aangebracht.

De oogmake-up van Shiseido is een heel bijzondere ervaring dankzij zacht verzorgende actieve complexen met een indrukwekkende kleurbriljantie. Het geeft de ziel van de vrouw een bijzondere uitdrukkingskracht en is zeer duurzaam. Mascara, oogschaduw, eyeliner en wenkbrauwpotlood zijn uitstekende productlijnen van Shiseido make-up en Shiseido cosmetica. Zij onderstrepen de moderne persoonlijkheid van de vrouw die opwindend sensueel en vrouwelijk is. Als u de producten eenmaal hebt geprobeerd, zult u al snel niet meer zonder willen. Er zijn veel mogelijkheden om dat te doen. Het internet staat bol van de mogelijkheden om de fascinerende mascara Shiseido online te kopen.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Shiseido Augen met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Hied1973
Mooie wimperopslag

Het is niet eenvoudig om de juiste mascara te vinden. Na lang proberen heb ik Shiseido geprobeerd en ik ben er heel erg blij mee. Dit is de mascara voor mij.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
9 358
toepassen
vandaag tot-59%1