Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Roberto Cavalli Florence Amber

De geur +

De Italiaanse stad van geuren stuurt haar groeten

Met Roberto Cavalli Florence Amber lanceerde het label 2019 niet alleen een nieuwe vrouwengeur. Het is ook een eerbetoon aan de stad Florence, die net zo beroemd is om zijn ontelbare kunstenaars als om zijn fijne geuren. De parfumeur Marie Salamagne ging de uitdaging aan om een fijne, elegante en sensuele geurbeleving te creëren, die niet alleen 's avonds in een groot gewaad kan worden gedragen.

Het mengt citroenen, mandarijnen en cipressen in de topnoot. Fruitige kweeperen openen de hartnoot voor de neus en worden aangevuld met kasjmierhout en gardenia. Zoet en tegelijkertijd aromatisch is de basis die zich introduceert met honing en patchoeli.

Met Roberto Cavalli Florence Amber richt het label van de modeontwerper zich op alle vrouwen die in vrede met zichzelf zijn, die als een tweede huid edele geuren dragen. Die ook hun vrouwelijkheid presenteren in sneakers en casual outfits. Roberto CavalliFlorence Amber 's zachte, gourmandy-woody aanwezigheid is een perfecte match voor het koude seizoen, wanneer kruiden en zoetheid tot hun recht komen. Roberto Cavalli Florence Amber , de Florentijnse amber is betoverend. Sensueel, zonder overdrijving, vrouwelijk zonder overweldigend, romantisch zonder speels te zijn, Roberto Cavalli Florence Amber overtuigt alle dames die van elegante geuren houden.

Kopnoten:
Cipres
Mandarijn
Citroen
Hartnoten:
kweepeer
Gardenia
kasjmierhout
Basisnoten:
Honing
Patchoeli
Parfumeur:
Marie salamagne, Firmenich
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten