Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Roberto Cavalli Nero Assoluto

De geur +

Roberto Cavalli Nero Assoluto - glamoureuze geur

Het eau de parfum Roberto Cavalli Nero Assoluto betovert al met de eerste druppels en besproeit een glamoureuze geur met betoverende bloemenakkoorden. Deze exclusieve vrouwengeur staat voor absolute sensualiteit. De bovenste noot geeft orchideeën aan, wat de eerste bloemige hint geeft. Het parfum wordt vervangen door de intense hartnoot van zwarte vanille. Deze geur betovert elke vrouw en zet haar in al haar schoonheid in scène.

Sexy is ook de finish over de basisnoot van ebbenhouten aroma's. Roberto Cavalli heeft Nero Assoluto bijgedragen aan een evenwichtige mix van elegantie en durf met deze geur. Deze luxe geur kan bij elke gelegenheid worden gedragen. Het betovert zowel in het dagelijkse werk als bij een bezoek aan de opera of een ander feest. De bloemige geur zorgt voor een onvergetelijke verschijning en biedt elke dame sensualiteit en veiligheid op hetzelfde moment.

Roberto Cavalli Nero Assoluto bestaat uit de beste essences en hoogwaardige ingrediënten. Seksualiteit, sensualiteit en luxe staan hierbij op de voorgrond. Deze geur spreekt elke dame aan. Natuurlijk worden ook de zintuigen van de mannelijke metgezel hierdoor betoverd. Het is een eau de parfum dat zonder beperking kan worden aanbevolen.

Kopnoten:
Orchidee
Hartnoten:
zwarte vanille
Basisnoten:
ebbenhout
Parfumeur:
Louise Turner
Jaar van uitgave:
2013

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-69%1