Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-64%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Roberto Cavalli Nero Assoluto

De geur +

Roberto Cavalli Nero Assoluto - glamoureuze geur

Het Roberto Cavalli Nero Assoluto eau de parfum betovert vanaf de eerste druppels en straalt een glamoureuze geur uit met verleidelijke bloemenakkoorden. Deze exclusieve damesgeur staat voor absolute sensualiteit. De topnoot wordt gekenmerkt door orchidee, die de eerste bloemige hint geeft. Het parfum wordt gevolgd door de intense hartnoot van zwarte vanille. Dit parfum betovert elke vrouw en laat haar zien in al haar schoonheid.

De afwerking op de basisnoot van ebbenhoutaroma's is ook sexy. Met Nero Assoluto is Roberto Cavalli erin geslaagd een evenwichtige mix van elegantie en durf te creëren. Deze luxe geur kan bij elke gelegenheid gedragen worden. Het betovert zowel in het dagelijkse werkleven als bij het bijwonen van de opera of andere festiviteiten. De bloemige geur zorgt voor een onvergetelijke verschijning en biedt elke dame tegelijkertijd sensualiteit en zelfvertrouwen.

Roberto Cavalli Nero Assoluto bestaat uit de fijnste essences en hoogwaardige ingrediënten. Seksualiteit, sensualiteit en luxe komen naar voren. Deze geur spreekt elke dame aan. Natuurlijk zal het ook de zintuigen van mannelijke metgezellen prikkelen. Het is een eau de parfum dat zonder voorbehoud kan worden aanbevolen.

Kopnoten:
Orchidee
Hartnoten:
zwarte vanille
Basisnoten:
ebbenhout
Parfumeur:
Louise Turner
Jaar van uitgave:
2013

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten