Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Roberto Cavalli Uomo

De geur +

Roberto Cavalli Uomo, de kruidig-zoete mannengeur

De Roberto Cavalli Uomo geurreeks werd gelanceerd in 2016. De aroma's creëren een oriëntaals aura en hullen de drager in een luxueuze, mannelijke en elegante geur die zowel intrigerend als sensueel is. Parfumeur Christophe Raynaud ontwikkelde de charismatische en glamoureuze geur.

Roberto Cavalli Uomo combineert lavendel en honing in de hartnoot en tonkaboon, patchoeli en ceder in de basisnoot. De topnoot is een mix van zwart viooltje en saffraan. Deze stijlvol elegante geur is een trouwe metgezel voor de moderne dandy bij elke gelegenheid. Zoet, kruidig en houtachtig, de essentie drukt niet alleen mannelijkheid uit, maar heeft ook vele andere facetten die ontworpen zijn om nieuwsgierigheid op te wekken.

De tijdloze elegantie van de Roberto Cavalli Uomo geurserie is net zo geschikt voor een romantisch diner voor twee als voor een zakelijke bijeenkomst. Opvallende aroma's, zoals zwarte viooltjes, zorgen voor een onvergetelijke herkenningswaarde. De geur is niet eenvoudig of vlak, maar bestaat uit een grote verscheidenheid aan smaken die verleiden en verleiden.

De kostbare ingrediënten zijn meesterlijk gecombineerd zodat de essence voor elke gebruiker een iets andere noot ontwikkelt. De tijdloze, licht rotsachtige Cavalli Uomo is nu een klassieker geworden en is ook ideaal als cadeau.

Kopnoten:
zwart viooltje
Safran
Hartnoten:
Honing
Lavendel
Basisnoten:
Ceder
Parfumeur:
Alberto Morillas, Aurélien Guichard, Firmenich
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten