Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Roberto Cavalli Uomo

De geur +

Roberto Cavalli Uomo, de kruidige, zoete mannengeur

The Roberto Cavalli Uomo geurstoffenreeks werd gelanceerd in 2016. De aroma's creëren een oosterse uitstraling, zodat de drager wordt gehuld in een luxueus, mannelijk en elegant tintje dat hem tegelijk nieuwsgierig en sensueel maakt. De parfumer Christophe Raynaud heeft een charismatische en glamoureuze geur ontwikkeld.

In Roberto Cavalli Uomo, combineert de hartnoot lavendel en honing met de basisnoot tonkaboon, patchouli en ceder. De topnoot is een mix van zwart viool en saffraan. De stijlvol elegante geur is een trouwe metgezel voor de moderne dandy voor elke gelegenheid. Sweet, spicy en woody, waar de essentie niet alleen mannelijkheid uitdrukt, maar ook vele andere facetten heeft die verondersteld worden nieuwsgierig te zijn.

The Timeeless elegancez van de parfumserie Roberto Cavalli Uomo is geschikt voor een romantisch diner voor twee, maar ook voor een zakelijke bijeenkomst. Onderscheidende aroma' s, zoals zwarte viooltjes, zorgen voor een onvergetelijke recognizbaarheidt. De geur is niet eenvoudig of vlak, maar bestaat uit een grote verscheidenheid aan smaken die betoverend en verleidelijk zijn.

The noble ingredientszijn masterfully combineerbaar, zodat de essentie voor elke gebruiker een iets andere toon ontwikkelt. De tijdloze, ietwat rotsachtige Cavalli Uomo is klassieker geworden en is ook een groot cadeau.

Kopnoten:
zwart viooltje
Safran
Hartnoten:
Honing
Lavendel
Basisnoten:
Ceder
Parfumeur:
Alberto Morillas, Aurélien Guichard, Firmenich
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-59%1