Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Roberto Cavalli Paradise Found for Women

De geur +

Roberto Cavalli Paradise Found for Women - Fijne bloemen met oosterse charme

In 2020 lanceerde het exclusieve Italiaanse cult-label de indrukwekkende voortzetting van zijn Paradise parfumlijn met Roberto Cavalli Paradise Found for Women en een bijbehorend partnerparfum voor mannen. De kunstzinnige, bloemig-fruitige compositie betovert met de flair van een surrealistische oosterse tuin als symbool van het herontdekte paradijs. Met een relatief klein aantal geuren bereikt het luxueuze, sensuele elegante damesparfum een veelzijdige geurbeleving met een indrukwekkende expressiviteit.

Roberto Cavalli Paradise Found for Women opent met een buitengewoon akkoord van dauwerig, groen palmblad dat de topnoot domineert. Nuances van pittige roze peper en neroli, de kostbare olie uit de bloesems van bittere sinaasappel, zorgen voor een mystiek dromerig aura. Het hart van het luxe parfum behoort tot de delicate bloesems met een betoverende geur. Frisse accenten van exotische frangipani worden aangevuld met het onvergelijkbare aroma van sneeuwwitte organza-bloesems. Een zoetige hint van jasmijn voegt een subtiele sensuele component toe aan de vrouwelijk-elegante samenstelling.

Betoverende elegantie is ook het thema van de stichting van Roberto Cavalli Paradise Found for Women, die wordt gedragen door de fijnharsrijke noten van kostbaar sandelhout. Poederachtige nuances van heliotroop die doen denken aan marsepein en vanille en balsamicozoete patchoeli geven Roberto Cavalli Paradise Found for Women een indrukwekkend exotische afwerking.

Vooral waardevolle en zuivere ingrediënten maken het parfum opmerkelijk lang houdbaar en geven het een zeer goede kuil.

Kopnoten:
Roze Peper
Neroli
palmblad
Hartnoten:
Maagdenpalm
Sinaasappel
Jasmijn
Basisnoten:
Sandelhout
Parfumeur:
Emilie Bevierre-Coppermann
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten