Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-69%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Just Cavalli Niet alleen de naam van een parfum, maar een verklaring. De bloemig-zoete Roberto Cavalli Just Cavalli is in 2013 ontstaan uit slechts drie ingrediënten.

Noten van neroli, tiare en rozenhout waren genoeg voor twee parfumeurs, Nathalie Lorson en Fabrice Pellegrinaus, om een geur te creëren die net zo onderscheidend is als de Italiaanse mode van de ontwerper.

Roberto Cavalli Just Cavalli goedkoop kopen

De geur +

Roberto Cavalli Just Cavalli - Een pittig parfum voor zelfbewuste vrouwen

De in 2013 gelanceerde damesgeur Roberto Cavalli Just Cavalli maakt deel uit van een gelijknamige modecollectie waarmee het luxueuze Italiaanse modehuis een sensatie veroorzaakte. Gedurfde en luchtige jeugdige verleiding is het motto van zowel de spannende mode op de catwalk als het onweerstaanbaar verleidelijke damesparfum, dat de collectie als een indrukwekkend accessoire vervolledigt.

De bijna minimalistisch ogende geurcompositie beperkt zich tot slechts drie kostbare noten en fascineert nog steeds met een indrukwekkende rijkdom aan facetten. Het parfum Roberto Cavalli Just Cavalli spuit een heel vuurwerk van levenslust, energie en vrolijk uitbundige provocatie, wat niet alleen uitstekend is voor zeer jonge dames.

Het bloemig-zoete parfum opent met een stralend akkoord van neroli, de kostbare etherische olie uit de bladeren van de bittere sinaasappel. Net als de sierlijke bloesems van de boom, straalt het een energetisch frisse geur uit met zoet-bittere nuances. De hartnoot behoort tot de wilde tiarebloemen, de witte gardenia's uit Tahiti. De delicate bloesems worden met de hand geplukt en in verse kokosolie gedompeld, zodat ze hun unieke geur volledig kunnen ontwikkelen. Het betoverende bloemige tiaré-akkoord prikkelt alle zintuigen en is bijzonder verleidelijk. Met zachte, romige noten van kostbaar, fijn harsrijk rozenhout, eindigt Roberto Cavalli Just Cavalli het met veel vrouwelijke elegantie en geaccentueerde harmonie.

Kopnoten:
Neroli
Hartnoten:
tiaré
Basisnoten:
palissanderhout
Parfumeur:
Nathalie Lorson, Fabrice Pellegrin
Jaar van uitgave:
2013

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten