Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-66%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het blauwe paradijs in de fles: zowel bloemig als fruitig, de Sillage van Paradiso Azzurro Roberto Cavalli verrijkt de parfumwereld in 2016. Het viert de unieke schoonheid van de Middellandse Zee.

Roberto Cavalli is het meest geschikt Paradiso Azzurro voor vrolijke, charmante vrouwen die het leven ontmoeten met een glimlach.

Roberto Cavalli Paradiso Azzurro goedkoop kopen

De geur +

Roberto Cavallis Paradiso Azzurro ruiken naar zon, strand en zee.

Het parfum Roberto Cavalli Paradiso Azzurro staat voor Dolce Vita. De eerste hint van dit parfum brengt je alvast naar zee. U ruikt letterlijk de golven, de stralende zon en de blauwe hemel. Roberto Cavalli Paradiso Azzurro combineert lichte, luchtige geuren met een weelderige geur. Deze geurmix maakt het parfum zacht en sexy tegelijk.

De basisnoot van Roberto Cavalli Paradiso Azzurro betovert met een bedwelmende geursamenstelling van casjmier en cipressenhout. Deze geuren zorgen ervoor dat het parfum er warm en elegant en glamoureus uitzien. In tegenstelling tot de basisnoot bestaat de hartnoot uit een compositie van verschillende bloemblaadjes en is daarom verfrissend onschuldig. De topnoot van de Roberto Cavalli Paradiso Azzurro parfum is samengesteld uit jasmijn, bergamot en lavendel, waardoor het een zeer vrouwelijk en sensueel effect heeft.

Thanks naar deze buitengewone parfumcompositie, het parfum Roberto Cavalli Paradiso Azzurro is de perfecte metgezel in alle levenssituaties en in alle seizoenen. Het is de perfecte aanvulling voor een businessuitrusting, maar ook voor een lichte en luchtige zomerjurk. Het parfum maakt ons wie we zijn. Tegelijk onderstreept hij onze vrijheidslievende kant en laat hij ons de zomer met elke adem aanvoelen. Paradiso Azzurro is een explosie van goede humor in de vorm van een parfum en brengt deze houding over aan de drager.

Kopnoten:
citrusvruchten
Bergamot
Lavendel
Hartnoten:
Jasmijn
Basisnoten:
Cipres
kasjmierhout
Parfumeur:
Louise Turner
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten