Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-65%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Roberto Cavalli Collectie

De geur +

Roberto Cavalli Collection - Een verzameling van gratie, kracht en levensvreugd

De Roberto Cavalli Collection bevat verschillende geuren van het Italiaanse luxehuis, die allemaal inspireren met Italiaanse elegantie, grote karakterkracht en levendige lichtheid. De geuren zelf zijn niet altijd licht; sommige, zoals Nero of Paradiso, hebben een buitengewoon charisma. Veel geuren zijn gericht op vrouwen. Ze hebben een voorkeur voor bloemige, zoete, maar ook citrusachtige en frisse geuren.

Zo nobel als de geurcomposities van Roberto Cavalli Collection zijn, zo aantrekkelijk is ook het ontwerp. Elke flacon is individueel ontworpen, maar elegantie en aandacht voor detail verenigen het ontwerp van de collectie. Of het nu gaat om gebogen lijnen, duidelijke randen of dopjes die doen denken aan sieraden - de flacons van Roberto Cavalli Collection weerspiegelen altijd het karakter van de desbetreffende geur. Het kleurenschema speelt ook een belangrijke rol. De gouden Signature straalt net zo helder als de geur zelf, terwijl Nero een donkere schoonheid heeft.

De Roberto Cavalli collectie werd gecreëerd in samenwerking met gerenommeerde parfumeurs. Christophe Raynaud creëerde de mannelijke essentie van Uomo, een geur die typisch voor hem is. De Fransman staat bekend om zijn sterke geuren die elegantie en moed combineren. Louise Turner creëerde de vrouwengeuren Signature, Nero, Paradiso, Azzurro en Assoluto. Ook deze geuren spelen consequent in op de sterke punten van de Britse vrouw: Ze staat bekend om bloemige en vrolijke geuren die de stemming verhogen.

Elke geur van de Roberto Cavalli Collection wordt geadverteerd met foto's en korte films. Ze spelen zich af in Italië op locaties die het karakter van het desbetreffende parfum uitdrukken. Bekende vrouwelijke en mannelijke modellen zoals Edita Vilkeviciute en Félix Gesnouin spelen meestal de hoofdrol in de films. Ze drukken een levenshouding uit die overeenkomt met de geuren, die meestal wordt gekenmerkt door levensvreugde en liefde voor het leven. Tegelijkertijd zijn ze altijd elegant en goedgehumeurd.

Jaar van uitgave:
2023
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten