Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-64%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Paradijs, verborgen in een nobele fles: Louise Turner creëerde Roberto Cavalli Paradiso een bloemrijke-frisse samenstelling die u naar Toscane brengt, waar u kunt genieten van La Dolce Vita.

Bergamot, mandarijn en citroennoot roepen associaties op met het prachtige landschap onder een blauwe hemel die al in de topnoot staat. Jasmijn, cipres, roze laurier en den versterken deze indruk in het hart en de basis.

Roberto Cavalli Paradiso goedkoop kopen

De geur +

Roberto Cavalli Paradiso een sensuele geur met een bloemige noot

Roberto Cavalli Paradiso, de geur voor vrouwen, betovert met bloemige noten die een ontspannen lichtheid en pure joie de vivre overbrengen. Deze verfijnde geur, gelanceerd in 2015, is vooral gericht op vrolijke vrouwen die beide voeten stevig op de grond hebben en op zoek zijn naar een extravagante geur die hen door het dagelijks leven begeleidt. Vrouwen die van dit leven een avontuur willen maken.

Paradiso begint met de frisse en fruitige topnoten van zoete mandarijnen en sappige sinaasappels, bergamot en citrus nuances, die perfect combineren met wilde jasmijn in de bloemige hartnoot. De geur Roberto Cavalli Paradiso vindt zijn harmonieuze afronding in de warme basisnoot van cipres, dennen en roze laurier. Paradiso is een toegewijde geur die pure sensualiteit symboliseert en betovert.

Met Roberto Cavalli Paradiso wordt zijn drager meegenomen op een reis naar paradijselijke landschappen op exotische plaatsen, die tot leven wekken om te dromen. Avontuurlijke vrouwen betoveren u met de geur Roberto Cavalli Paradiso voor elke gelegenheid. Paradiso omringt ze met een sensuele uitstraling en verfijnde extravagantie. Met zijn verkwikkende geuraccenten brengt het parfum charme en elegantie over en is het de ideale metgezel voor een sensationele uitstraling.

Kopnoten:
Bergamot
Mandarijn
citrusgeuren
Hartnoten:
Jasmijn
Basisnoten:
Cipres
pinke laurier
Naaldhout
Parfumeur:
Louise Turner
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten