Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-46%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Roberto Cavalli Florence

De geur +

Voor vrouwen die weten wat ze willen

Der Duft Roberto Cavalli Florence dateert van 2017 en presenteert zich vrouwelijk, fruitig en zoet. Het begint met een frisse topnoot van zwarte bessen en sappige mandarijn. Daarna versmelt het tot het fijne hart van delicate sinaasappelbloesem, bittere grapefruit en geurige hibiscuszaadjes. In de basis, intense muskus, elegant amber en exotische patchouli provide een waardige conclusie en geven Roberto Cavalli Florence het langdurige en sensuele karakter.

Der Duft Roberto Cavalli Florence bezit een zeer individuele signatuur en past daarom perfect bij een zelfbewuste dame die precies weet wat ze wil en in staat is om haar doel te bereiken. Hij onderstreept haar personage op een speciale manier en versterkt haar sierlijke uitstraling. Omdat het een intense geur is, wordt het alleen overdag onopvallend toegepast. Maar's avonds is het misschien nog wel wat meer, want dan kan het zijn hele effect ontvouwen en blijft het voor veel mensen in onvergetelijke herinnering.

Roberto Cavalli Cavalli Florence is iets heel speciaals en hij leent deze kwaliteit aan zijn drager, maar benadrukt haar persoonlijke en individuele eigenaardigheid nog duidelijker en weet haar in de schijnwerper te zetten. Deze geur streelt de huid van zijn drager en omhult deze in een kostbare sluier die de natuurlijke schoonheid van de huid waarmaakt.

Kopnoten:
Zware Aalbessen
Mandarijn
Hartnoten:
Sinaasappelbloesem
Grapefruit
hibiscuszaden
Basisnoten:
muskus
Amber
Patchoeli
Parfümeur:
Marie Salamagne, Firmenich
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten