Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Issey Miyake L'Eau d'Issey Florale

De geur +

Issey Miyake L'Eau d'Issey Florale - Fijne bloemblaadjes en bossen

Verfrissend, helder bloemenwater dat zachtjes over de huid sprankelt als pure dauwdruppels in een roos die in de ochtend bloeit - dat is het geurkarakter van Issey Miyake L'Eau d'Issey Florale. Het in 2011 gelanceerde parfum van de Japanse modeontwerper Issey Miyake is een herinterpretatie van de oorspronkelijke geur van L'Eau d'Issey uit 1992. Met puristische, kristalheldere geurlijnen creëert het parfum fascinerende, natuurlijke akkoorden van zachte elegantie, delicate gratie en de lichtheid van een vlinder. Het parfum is omgeven door een nauwelijks waarneembare aquatische nuance met een zweem van de zee en met olfactorische beheersing ontwikkelt het parfum een veelzijdige sensuele ervaring vanuit slechts vier basisaroma's, zonder gebruik te maken van de traditionele piramide van geuren.

De Bulgaarse roos is de koningin van het charmante parfum. Het ontwikkelt een zachte geur die zich langzaam opbouwt. White Madonna Line, in de Japanse traditie bekend als een symbool van zuiverheid, geeft de geur een romige frisheid en een aquatische noot die alle Miyake parfums kenmerkt. De pittige frisheid van sappige, rijpe mandarijn maakt de geur zachtjes sprankelend. Tot slot laat het subtiel geurende witte hout de bloemensymfonie sierlijk en elegant vervagen. Issey Miyake L'Eau d'Issey Florale is een zuiver, natuurlijk parfum dat zich met zijn lichte geuren en subtiele sillage perfect aanpast aan alle gelegenheden.

Kopnoten:
Mandarijn
Roos
Groene Accenten
aquatische geuren
Hartnoten:
Roos
Kruiden
Sinaasappelbloesem
Lelie
Basisnoten:
licht hout
muskus
Parfumeur:
Alberto Morillas
Jaar van uitgave:
2011

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Issey Miyake L'Eau d'Issey Florale met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Rits1986
Verwachting waargemaakt

Tot dat ik het product hier bestelde, kende ik het niet. Het bevalt me zeer goed. Een zeer aangename geur. Niet te opdringerig en heerlijk bloemig. Zal het zeker weer bestellen.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten