Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Issey Miyake Fusion d'Issey

De geur +

Zo discreet en elegant als je het kent vanIssey Miyake

Men zoekt Issey Miyake tevergeefs naar olfactorische clubs. Dit is een andere frisse en fruitige eau de toilette spray die in 2020 werd gelanceerd Issey Miyake Fusion d'Issey en die mannen aanspreekt met zijn door en door pittige akkoorden. De ongewone compositie is gemaakt door sterparfumeur Nathalie Lorson.

Ze maakt een topnoot van vijgennectar, kokoswater en citroenen. Ze geven een kruidige hartnoot af van nootmuskaat, eucalyptus, kardemom, rozemarijn en rozengeranium. Tot slot combineert de basis hout en patchoeli met ambrox en salicylaat.

Deze combinatie is zomers licht, doet denken aan vakantie en is gewoon leuk. En de combinatie vormt de Eau de Toilette Spray Issey Miyake Fusion d'Issey tot een elegante en expressieve geur die scoort met discrete mannelijkheid en vooral in de zomer een heerlijke pasvorm heeft. Maar ook op alle andere warme dagen en avonden zal het u verrukken Issey Miyake Fusion d'Issey met zijn draagbaarheid. Of het nu op het werk is of in je vrije tijd, deze eau de toilette is echt een mooie metgezel. De lichtheid en de frisheid van het Issey Miyake Fusion d'Issey werk spreekt alle mannen aan die goed verzorgd willen zijn zonder hun tegenhanger olfactorisch te overweldigen. Tot slot kunnen mannelijke geuren ook rustig en elegant zijn, zoals Issey Miyake Fusion d'Issey .

Kopnoten:
Citroen
kokoswater
vijgennectar
Hartnoten:
Rozemarijn
roosgeranium
Kardemom
eucalyptus
Muskaat
Basisnoten:
ambrox
salicylat
hout
Patchoeli
Parfumeur:
Nathalie Lorson
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-45%1