Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Issey Miyake L'Eau Super Majeure d'Issey

De geur +

Versheid die geschikt is voor dagelijks gebruik en die u meeneemt

Issey Miyake L'Eau Super Majeure d'Issey is een andere flanker van Issey Miyake's originele L'Eau geur. Gelanceerd in 2018, presenteert de mannengeur zich met een kruidige en tegelijkertijd zoete geur.

De Eau de Toilette is gemaakt door Aurelien Guichard en Fabrice Pellegrin. Ze mixen muskaatsalie en rozemarijn voor de topnoot. In het hart, aardachtige patchouli ontmoet zacht kasjmier en amberhout en aromatisch zwart zout. De licht zoete noten van tonkabonen en zwarte vanille dragen de basis en geven Issey Miyake L'Eau Super Majeure d'Issey een mooie lichtheid. Voor een eau de toilette is de houdbaarheid en sillage verrassend hoog, maar alleen als je vergeet dat het een Issey Miyake geur is. Dan wordt het weer een standaard die je bijna verwacht.

Issey Miyake is L'Eau Super Majeure d'Issey gericht op alle mannen die niet alleen in de zomer de voorkeur geven aan lichte geuren, omdat het een heerlijk geschikt is voor dagelijks gebruik en een zeer draagbare geur. De discrete mannelijke uitstraling wordt licht geaccentueerd door de zoute akkoorden en geeft Issey Miyake L'Eau Super Majeure d'Issey een zeer interessant design. De parfumeurs zijn erin geslaagd om een succesvolle mix van mainstream en niche geuren te creëren.

Kopnoten:
Scharlei
Rozemarijn
Hartnoten:
Patchoeli
amberhout
cashmeran
zwart zout
Basisnoten:
Tonkaboon
zwarte vanille
Parfumeur:
Aurélien Guichard, Fabrice Pellegrin
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-58%1