Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Zelden heeft een geur zoveel diepgang. Issey Miyake Nuit d'Issey is mystiek en mysterieus tegelijk. Als een nacht waarop het avontuur lonkt, inspireert de essentie met verkwikkende en warme ingrediënten.

In de topnoot zorgen bergamot en grapefruit voor een frisse start. In het hart zetten donkere bossen, patchoeli en wierook de toon. Leder en zwarte peper ronden Nuit d`Issey af op een aangenaam warme manier.

Issey Miyake Nuit d'Issey kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Houten en kruidige geur voor mannen - de geur van Issey Miyake Nuit d' Issey

Issey Miyake Nuit d' IsseyIssey Miyake Nuit d' Issey is net zo mysterieus en donker als de nacht. De geur van de mannen overtuigt door zijn warme, kruidige nuances en een houten tot gerookte noten. Zowel leder als rook bereiken een zeer masculien effect en vormen de perfecte parfumgenoot voor spannende avonden en nachten.

De Issey Miyake Nuit d' Issey parfum opent met verfrissende citrus noten van Bergamot en Grapefruit, die het een revitaliserend karakter geven. In het hart, dan komen leren akkoorden in contact met verschillende specerijen zoals zwarte peper en een selectie aan houtsoorten. De aromatische vetiver rondt het boeket af. Donkere houtsoorten, patchouli en franking rook met tonkaboon worden als basis gebruikt.

De compositie is, zoals de bijnaam Nuit al suggereert, ideaal voor de avond of speciale gelegenheden. Het komt overeen met de zelfbewuste gentleman die van nacht een dag maakt. De warme hart en basisnoten ondersteunen de magnetische aantrekkingskracht ervan en zijn verleidelijk. Dankzij de citrusnoten wordt de geur niet te zwaar, maar krijgt ze een unieke en onmiskenbare noot. De geur is nog intenser dan die van Eau de Parfum, die overtuigt door zijn zeer lange draagtijd. Als klassieke eau de toilette is de geur van de mannen iets meer ingetogen en dus ook geschikt voor meer atletische mannen als parfum voor de avond.

Kopnoten:
Bergamot
Grapefruit
Hartnoten:
leder
Kruiden
Zwarte Peper
hout
Vetiver
Basisnoten:
donker hout
Patchoeli
Wierook
Tonkaboon
Parfumeur:
Dominique Ropion, Loc Dong
Jaar van uitgave:
2014

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Issey Miyake Nuit d'Issey met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Phree1988
Klasse zoals altijd

Bij Issey Miyake bestaan geen teleurstellingen. De nieuwe geur past prima in deze tijd. De samenstalling is heel anders dan vergelijkbare producten. Geur houdt lekker lang.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-47%1