Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-69%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Issey Miyake Pleats Please

uitverkocht producten +

De geur +

Issey Miyake Pleats Please - is pure levensvreugde

Issey Miyake s fruitig-frisse en verkwikkende Issey Miyake Pleats Please uit de gelijknamige parfumreeks is pure joie de vivre, die met deze geur eigenlijk heel gemakkelijk op te spuiten is. Het bloemige en fruitige parfum werd gecreëerd door Issey Miyake in directe verwijzing naar de gelijknamige modecollectie van het gerenommeerde modehuis, die ongelooflijk modern, kleurrijk en fancy overkomt. Precies deze trendy levenshouding, die de collectie van het huis uitstraalt, moet ook de geur uitstralen.

Om dit mogelijk te maken, opent Pleats Please met de pittige accenten van nashi peer in de kop. Deze topnoot wordt zacht en verleidelijk omgeven door een bloemig hart van pioenroos, indool en zoete erwt. Maar dat is natuurlijk nog niet alles, want samen ontvouwen het hart en het hoofd zich uiteindelijk over een intense basis van vanille, cederhout, witte muskus en patchoeli. Een basis die de dromerige sillage in de finish helpt tot een verleidelijke vrouwelijkheid en de dromen van de vrouw doet uitkomen.

Pleats Please kent geen grenzen, geen beperkingen en geen hindernissen - en dat is ook te merken aan de vrouwen die zweren bij de vrolijke geur.

Kopnoten:
Parfümeur:
Aurélien Guichard
Jaar van uitgave:
2012

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten