Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Issey Miyake Pleats Please

De geur +

Issey Miyake Plezier Alstublieft - puur joie de vivre

Issey Miyake s fruitig-frisse en verkwikkende Issey Miyake Pleats Please uit de gelijknamige parfumreeks is pure joie de vivre, die met deze geur eigenlijk heel gemakkelijk op te spuiten is. Het bloemige en fruitige parfum werd gecreëerd door Issey Miyake in directe verwijzing naar de gelijknamige modecollectie van het gerenommeerde modehuis, die ongelooflijk modern, kleurrijk en fancy overkomt. Precies deze trendy levenshouding, die de collectie van het huis uitstraalt, moet ook de geur uitstralen.

Om dit mogelijk te maken, opent Pleats Please met de pittige accenten van nashi peer in de kop. Deze topnoot wordt zacht en verleidelijk omgeven door een bloemig hart van pioenroos, indool en zoete erwt. Maar dat is natuurlijk nog niet alles, want samen ontvouwen het hart en het hoofd zich uiteindelijk over een intense basis van vanille, cederhout, witte muskus en patchoeli. Een basis die de dromerige sillage in de finish helpt tot een verleidelijke vrouwelijkheid en de dromen van de vrouw doet uitkomen.

Pleats Please kent geen grenzen, geen beperkingen en geen hindernissen - en dat is ook te merken aan de vrouwen die zweren bij de vrolijke geur.

Kopnoten:
Peer
Hartnoten:
Pinksterroos
Wikke
indool
Basisnoten:
Patchoeli
Cederhout
vanille
witte muskus
Parfumeur:
Aurélien Guichard
Jaar van uitgave:
2012

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Issey Miyake Pleats Please met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Anigaits
Voor alle leeftijden

Fantastische geur voor vrouwen van alle leeftijden. Hij doet me denken aan een geur die mijn moeder vroeger gebruikte en waarvan ik wel eens wat probeerde. Helaas kan ik me niet meer precies herinneren welke geur dit was… :-(

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

vandaag tot-58%1