Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Geniet van het moment: Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure is als een druppel zuiver, kostbaar water midden in de ongerepte natuur. Het frisse en bloemrijke parfum doet de hectische buitenwereld verdwijnen

Dominique Ropion creëerde een geur van innerlijke contemplatie die de weg naar zichzelf vrijmaakt en rust creëert.

Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Een adem van tijdloosheid van water

Helder en fris als bronwater, onderstreept door een vleugje tijdloosheid - dat is Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure . Zoals een druppel water een bloem raakt, ermee in contact komt en tot volle bloei brengt, zo vermengt Issey Miyake zich L'Eau d'Issey Pure met zijn drager en geeft het een aura van frisheid en onvergankelijke elegantie. Puur en puur, de Issey Miyake geurenserie is L'Eau d'Issey Pure een ode aan het water en het bloeiende leven van de natuur.

De maritieme topnoot ontvouwt zich als een frisse zomerbries aan zee. Betoverende jasmijn, verfrissende oranjebloesem, lenteachtige lelietjes van de vallei en edele Damascusbloesem in de hartnoot en wekken herinneringen op aan een opwindende bloeipracht in het voorjaar. De basisnoot van ambergrijs en kasjmierhout boeit met zijn volheid en complexiteit. Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure is een onderscheidende geur voor het voorjaar en de zomer. In overeenstemming met de filosofie van Issey Miyake staat deze geur voor essentie en tijdloosheid in een voortdurend veranderende wereld.

Een geur die zich elk moment ontvouwt en het leven licht en levendig maakt. Een geur voor de zelfbepaalde, moderne vrouw die haar vrouwelijkheid wil onderstrepen en haar gevoel voor elegantie en stijl wil uitdrukken.

Kopnoten:
maritieme geuren
Hartnoten:
Sinaasappelbloesem
Jasmijn
Lelietje-van-dalen
damascena-roos
Basisnoten:
cashmeran
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-72%1