Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Donna Karan NY pureDKNY

De geur +

Donna Karan NY pureDKNY, de bloemig-frisse geur voor vrouwen

De nieuwe Donna Karan NY pureDKNY is een bloemige vrouwengeur met een zeer bijzonder ingrediënt en een heel bijzonder verhaal. Vanilla is een van de belangrijkste geurcomponenten van de bloemetjes eau de parfum, die vooral zuiverheid, helderheid en vrouwelijkheid uitstraalt. De DKNY parfum PureDKNY vrouw wordt geopend door een verfrissende lichte topnoot van freesia en orchideeën smaken.

In het hart van de geur, naast jasmijn- en rozenbloesem, ligt de focus op een vleugje sandelhout, dat de geur een licht houtachtige en hoekige zijde geeft. PureDKNY vrouwen worden gecompleteerd met een akkoord van de mooiste lotusbloesems, muskus en de speciale vanillenoot uit Oeganda.

Het geurhuis van Donna Karan werkt samen met help-organisatie CARE al jaren aan hulpprojecten in Afrika. Een van deze projecten is een programma waarbij DKNY vrouwen uit Oeganda helpt bij het runnen van hun eigen boerderij. De speciale vanille noot in pureDKNY vrouw komt uit dit project zelf. Het is dus nog beter dat het success verhaal van deze geur helemaal niet wordt beschreven.

Kopnoten:
Orchidee
Freesia
Hartnoten:
Sandelhout
Jasmijn
Roos
Basisnoten:
vanille
Lotus
muskus
Jaar van uitgave:
2010

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Donna Karan NY pureDKNY met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Marly1989
Super

Deze geur heeft echt indruik op mij gemaakt. Unieke geur, adembenemend en perfect voor iedere gelegenheid. Licht en sensueel. Ik ben er gek op!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten