Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Donna Karan NY DKNY Women is fris en citroenachtig, maar heeft ook zoete en bloemige tonen. Zo sprankelend als een dans in de regen, is de geur perfect voor de moderne, zelfverzekerde vrouw.

De geur van Donna Karan is net zo opwindend en energiek als New York City zelf en is allang een klassieker onder de vrouwengeuren.

Donna Karan NY DKNY Women kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Vitaliserend en tegelijkertijd mooi - Als een wandeling door New York

De bloemige en tegelijkertijd fruitige-liefdevolle geur van het Donna Karan NY DKNY Women combineert lichtheid met iets wrang en vitaliserend - vergelijkbaar met het leven in een grote stad als New York. Niet in de laatste plaats wordt het beschouwd als een energiek parfum dat de drager ervan de kracht en het zelfvertrouwen geeft om elke dag haar weg te vinden door de stadsjungle.

In de topnoot staan dus de fruitige tonen van abrikoos, mandarijn en sinaasappel duidelijk op de voorgrond. Door hun citrusnoot geven ze de wijn Donna Karan NY DKNY Women zijn verkwikkende en vitaliserende werking. Voor een ronde geurbeleving werd echter ook gebruik gemaakt van tomatenbladeren in de topnoot, die zijn koele en nonchalante noot net achter zich laat, terwijl de hartnoot duidelijk wordt gedomineerd door de bloemengeuren en doet denken aan een wandeling door Central Park. Narcissus, jasmijn, orchidee en roos, onder andere, doen u de stress en de drukte van de metropool snel vergeten. Dit mooie boeket wordt in de basisnoot weer aangevuld met sandelhout, berk, patchoeli, suède en amber. En dit Donna Karan NY DKNY Women wordt de harmonieuze en ronde geur waar de dragers zo van houden en die hen altijd begeleidt bij de dagelijkse hoogte- en dieptepunten van de grote stad.

Kopnoten:
Abrikoos
Mandarijn
Sinaasappel
tomatenblad
Hartnoten:
Heliotroop
Jasmijn
kassia
Narcis
Orchidee
Roos
Zeeroos
Ylang Ylang
Basisnoten:
Amber
Berk
Patchoeli
Sandelhout
Suède
Parfumeur:
Sophia Grojsman
Jaar van uitgave:
1999

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Donna Karan NY DKNY Women met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen
Commentaar van Otrappech
Donna Karan NY DKNY Women edt vapo 30ml

Donna Karan NY DKNY Women edt vapo 30ml is de lichtere variant van de frisse damesgeur. De compositie bestaat uit taltijke vruchten en bloesems met zoete wodka. Een verleidelijk en verfrissend parfum...

Commentaar van Carroo
Voor sterke vrouwen...

Mijn absolute lievelingsgeur. Niet te zoet, niet muf. Wel fris en helder. Dat is nix voor kleine meisjes maar voor sterke vrouwen die weten wat ze willen en niet elke drie weken van geur wisselen!

Commentaar van Thimas71
top!

prijs top! levering top! Vriendelijk servicepersoneel. Iedere keer als ik de geur op doe is het net alsof ik fris uit de douche kom. Lekkerrrrr

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Donna Karan NY DKNY Women in vergelijking met de SRP
vandaag tot-53%1