Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-58%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Donna Karan NY DKNY Women is fris en citroenachtig, maar heeft ook zoete en bloemige tonen. Zo sprankelend als een dans in de regen, is de geur perfect voor de moderne, zelfverzekerde vrouw.

De geur van Donna Karan is net zo opwindend en energiek als New York City zelf en is allang een klassieker onder de vrouwengeuren.

Donna Karan NY DKNY Women goedkoop kopen

De geur +

Vitaliserend en lieflijk tegelijk - als een wandeling door New York

De bloemige maar fruitige en zoete geur van Donna Karan NY DKNY Women combineert lichtheid met iets wrangs en vitaliserend - vergelijkbaar met het leven in een grote stad als New York. Niet in de laatste plaats daarom wordt het beschouwd als een energiek parfum dat de draagster de kracht en het zelfvertrouwen geeft om dagelijks haar weg te vinden door de stedelijke jungle.

De fruitige tonen van abrikoos, mandarijn en sinaasappel staan dan ook duidelijk op de voorgrond van de topnoten. Dankzij hun citrusnoten geven ze Donna Karan NY DKNY Women een verkwikkend en vitaliserend effect. Voor een afgeronde geurbeleving werd echter ook tomatenblad gebruikt in de topnoot, die meteen volgt met zijn koele en nonchalante noot, terwijl de hartnoot duidelijk wordt bepaald door de bloemengeuren en doet denken aan een wandeling door Central Park. Onder andere narcis, jasmijn, orchidee en roos doen je snel de stress en drukte van de metropool vergeten. Dit heerlijke boeket wordt in de basisnoot aangevuld met sandelhout, berk, patchoeli, suède en amber. En Donna Karan NY DKNY Women wordt de harmonieuze en veelzijdige geur waar de dragers zo van houden en die hen altijd vergezelt door de dagelijkse hoogte- en dieptepunten van de grote stad.

Parfümeur:
Sophia Grojsman
Jaar van uitgave:
1999

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Donna Karan NY DKNY Women met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen
Commentaar van Otrappech
Donna Karan NY DKNY Women edt vapo 30ml

Donna Karan NY DKNY Women edt vapo 30ml is de lichtere variant van de frisse damesgeur. De compositie bestaat uit taltijke vruchten en bloesems met zoete wodka. Een verleidelijk en verfrissend parfum...

Commentaar van Carroo
Voor sterke vrouwen...

Mijn absolute lievelingsgeur. Niet te zoet, niet muf. Wel fris en helder. Dat is nix voor kleine meisjes maar voor sterke vrouwen die weten wat ze willen en niet elke drie weken van geur wisselen!

Commentaar van Thimas71
top!

prijs top! levering top! Vriendelijk servicepersoneel. Iedere keer als ik de geur op doe is het net alsof ik fris uit de douche kom. Lekkerrrrr

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Donna Karan NY DKNY Women in vergelijking met de SRP