Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-49%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Donna Karan NY Be Tempted

De geur +

Donna Karan NY Be Tempted bedwelmt met de geur van zoethout

De vrouwengeur Donna Karan NY Be Tempted werd in 2016 gelanceerd. Het eau de parfum leidt de olfactorische zintuigen door de spannende geurwerelden van het Oosten, waarbij de bedwelmende geuren van fruit vakkundig naar voren komen en de verleidelijke vrouwelijke kant van de draagster wordt benadrukt. De geur opent met bitterzoete noten van zoethout. De essentie van citroen ontvouwt licht bijtende, zure en aromatische geurelementen die zoete nuances bevatten en de stemming oppeppen.

Deze zure component wordt omringd door de kruidige geurcomponenten van rode vruchten en zwarte bessen, die ook een geur toevoegen die doet denken aan ammoniak. Het middelpunt van het parfum is een bloemenboeket dat passie opwekt. De verfrissend bloemige en zoete geurnoten van oranjebloesem combineren met de geurelementen van roos, die associaties oproepen met citroenen en droge, houtachtige, fruitige en pure geurfacetten toevoegen, om een romantisch, vrouwelijk geurakkoord te creëren. Het bloemige hart van Donna Karan NY Be Tempted Essence wordt gevormd door de poederachtige geurcomponenten van viooltjes.

Om het eau de parfum compleet te maken, voegt mirre warme en houtachtige accenten toe die zowel donker als lichtgevend zijn en een Oosterse flair creëren. Patchouli versterkt de exotische noot van Donna Karan NY Be Tempted, roept de geur van bossen op en betovert met zijn zachte sensualiteit en warme, zware aroma's. De oriëntaalse basis wordt aangevuld door de zoetheid van vanille. De combinatie van fruitige, bloemige en exotische geurelementen maakt Donna Karan NY Be Tempted tot een betoverend stralende geurbeleving.

Kopnoten:
drop
rode vruchten
Zware Aalbessen
Citroen
Hartnoten:
Sinaasappelbloesem
Roos
Viooltje
Basisnoten:
Myhrre
Patchoeli
vanille
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten