Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-68%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Donna Karan NY Be Delicious Fresh Blossom

De geur +

Donna Karan NY Be Delicious Fresh Blossom, de verse bloemige geur voor vrouwen

Donna Karan NY Be Delicious Fresh Blossom is een frisse, ongecompliceerde geur die goed past bij zeer jonge meisjes of jonge vrouwen. Deze geur kan zo vaak als je wilt opnieuw worden aangebracht zonder ooit opdringerig te worden, zo licht en subtiel is hij. De vrolijke aroma's van Donna Karan NY Be Delicious Fresh Blossom brengen je gewoon in een goed humeur. Vooral in de lente en de zomer past de essentie bij de kleurrijke en funky mode van het zonnige en fun-loving seizoen.

Be Delicious Fresh Blossom begint pittig als een citroen met zwarte bessen, abrikoos, grapefruit, cassis en viooltjesblad. Jasmijn, roos en lelietjes-van-dalen smelten samen tot een boeket van frisse bloemenaroma's. Het heerlijke bouquet van geuren vormt de aangename en verleidelijke hartnoot. Rode appel en verschillende houtnoten geven de noot wat sensualiteit, maar net genoeg om bij een jong meisje te passen. Over het geheel genomen laat het de indruk na van een bloeiende, kleurrijke bloemenweide in de zomer, charmant door zijn natuurlijkheid en kleurenspel. De grapefruit dringt zich wat meer op de voorgrond, wat de zoetheid van de noot in toom houdt.

Een heldere, heldere geur die zijn grenzen kent en nooit de neiging heeft te overdrijven. Be Delicious Fresh Blossom geeft de drager ervan een gemakkelijke, vrolijke flair. De sillage creëert een verfrissende sfeer. Het is de ideale geur voor overdag, maar ook geschikt voor uitgaan origineel en leuk verpakt in het merk-typische, appelvormige flesje.

Kopnoten:
Zware Aalbessen
Abrikoos
Grapefruit
Zwarte Bes
Viooltjesblad
Hartnoten:
Jasmijn
Roos
Lelietje-van-dalen
Basisnoten:
rode appel
houtige geuren
Jaar van uitgave:
2009

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Donna Karan NY Be Delicious Fresh Blossom met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Onigh1974
Heerlijke herfstgeur

In tegenstelling tot de klassieke variant met appelgeur, die eerder voor de lente en zomer is past deze geur heerlijk bij koelere jaargetijden. Elegant, verleidelijk en lekker fris!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten