Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-50%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De fruitig-frisse Donna Karan NY Be Delicious is niet alleen een eerbetoon aan een van de spannendste steden ter wereld, maar ook aan Adam, Eva en de appel die ze niet konden weerstaan.

Donna Karan NY Be Delicious goedkoop kopen

uitverkocht producten +

De geur +

Donna Karan NY Be Delicious - de geur van New York City

Donna Karan NY Be Delicious was een eau de parfum dat in 2004 opzien baarde. De buitengewoon frisse en fruitige compositie rond de groene appel was ongeëvenaard. De geur van komkommer, groene appel, delicate bloesems en een licht houtachtige noot bevat de levensbevestigende kracht van de lente. De frisse groene geur van het parfum was een onverwacht succes en trok een hele geurlijn aan, zodat er nu verschillende geuren op de markt zijn die het energieke en vrolijke karakter opnieuw interpreteren.

Maar het origineel is onbetwist met zijn kundige mix van naïeve onschuld en delicate verleiding. Vooral jonge vrouwen zijn dol op deze heerlijke geur. Be Delicious past bij alle gelegenheden die het vrolijke en opgewekte karakter kunnen verdragen.

De flacons van de geurserie Donna Karan NY Be Delicious hebben de vorm van een appel. Een deukje accentueert het verder harmonieuze ontwerp en geeft de evenwichtige maar originele samenstelling van het parfum aan. Be Delicious Eau de Parfum heeft een groene glazen flacon en een glanzende zilveren dop, die de groene en frisse noten van het parfum symboliseren. Een klein ovaal etiket op de dop doet denken aan de stickers op appels die informatie geven over de variëteit. Er staat: "DKNY Be Delicious 100% Pure New York". De geur vangt het gevoel van leven in deze levendige, steeds veranderende stad. Het ontwerp ziet er innovatief uit, toont humor en toch een duidelijke elegantie.

Donna Karan NY Be Delicious werd gecreëerd door Maurice Roucel. Na zijn studie scheikunde begon hij zijn carrière bij Chanel in de jaren 1970. In samenwerking met de toenmalige huisparfumeur Henri Robert leerde Roucel het vak van parfumeur en ontwikkelde het op een indrukwekkende manier. De beroemde parfumeur werkte met talloze grote namen in de parfumindustrie, waaronder Guerlain, Lalique, Amouage of Hermés.

Twee sterren delen de schijnwerpers in de reclamecampagnes: de felgroen-zilveren appelflacon en New York City, de stad die de inspiratie vormde voor deze fruitige, frisse, levendige geur.

Basisnoten:
Parfümeur:
Maurice Roucel
Jaar van uitgave:
2004

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Donna Karan NY Be Delicious met vier sterren of meer
4 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Anceek
zeer aangenaam

aangename geur, past bij veel gelegenheden. Lekker fris in de zomer. Ook het flesje ziet er supermooi uit. Alleen jammer dat jullie niet binnen een dag leveren, maar voor deze prijzen wacht ik graag 2 dagen langer!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Donna Karan NY Be Delicious in vergelijking met de SRP