Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie
Donna Karan NY Be Delicious

Donna Karan NY Be Delicious is niet alleen een eerbetoon aan een van de meest opwindende steden ter wereld, maar ook aan Adam, Eva en de appel, die ze niet konden weerstaan.

Niet minder verleidelijk is deze fruitige geur voor vrouwen, die, hoe kan het ook anders, verborgen zit in een appel. Zo mollig als de Big Apple, zo verleidelijk als de verboden vrucht in de Hof van Eden.

Donna Karan NY Be Delicious kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Donna Karan NY Be Delicious - de geur van New York

Hoe ruikt de stad die nooit slaapt? De gerenommeerde ontwerper Donna Karan zette deze vraag voort en combineerde de onstuitbare verve, de naïeve dromen van de grote stad en de elegantie van de New Yorkse glazen gevels in de geurklassieker Donna Karan NY Be Delicious. Het resultaat is een sportieve geur die zowel onopvallend als verleidelijk is. Vooral in het warme seizoen komt de spannende mix van fruitige appel, exotische bloemen en kruidige houtsoorten tot zijn recht.

Het parfum focust op de unieke fruitigheid van een groene appel. De symbolische geur speelt op een moderne, pulserende manier rond het verhaal van Adam en Eva. Innocentie ontmoet hier verleidelijke bewegingen. De femme fatale wordt de verleidelijke en tegelijkertijd lieve meisje naast de deur. Donna Karan NY Be Delicious combineert de puur tegenstrijdige aspecten jeugdigheid, passie, tederheid, lichtheid en sensualiteit.

De frisse geur boeit met de topnoot van sappige groene appel, warme ceder en bloeiende wilde hyacint. Er zijn ook hints van pompelmoes, komkommers en magnolia's. In de basisnoot komen warmere, houtachtige componenten zoals sensuele amber, verleidelijke muskus en kruidig citroenhout naar voren. Het hart van deze unieke geur wordt gevormd door de heldere noten van bamboe, tuberoos, jasmijn en witte roos.

Kopnoten:
Appel
Hartnoten:
Magnolia
Basisnoten:
Sandelhout

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Donna Karan NY Be Delicious met vier sterren of meer
4 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Anceek
zeer aangenaam

aangename geur, past bij veel gelegenheden. Lekker fris in de zomer. Ook het flesje ziet er supermooi uit. Alleen jammer dat jullie niet binnen een dag leveren, maar voor deze prijzen wacht ik graag 2 dagen langer!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-46%1