Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-57%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Donna Karan NY Golden Delicious

De geur +

Donna Karan NY Golden Delicious, de fruitige en frisse vrouwengeur.

Met haar frisse, fruitige en herfstgeur Donna Karan NY NY Golden Delicious lanceerde ontwerper Donna Karan in de herfst van 2011 Autumn 2011 een zeer jonge, verleidelijke en exclusieve geur die betoverend en betoverend zou moeten zijn met sensualiteit, warmte en iets bijzonders. Voor sommigen is Donna Karan NY Golden Delicious de beste manier om dit te doen, maar voor anderen is de fruitige geur soms iets te veel.

Waarschijnlijk geen wonder, want met een zeer beknopte head noot van oranjebloesem, mirabelle en Golden Delicious appel durfde je al veel gedurfd te hebben. Maar ze voegden er een hartnootje van witte rozen, Casablanca lelie, vanille orchidee en lelie van de vallei aan toe, om het parfum uiteindelijk te laten versmelten tot een finale van muskus, sandalhouten en teak.

DKNNY creëerde met Golden Delicious een zeer herfstgeur, die niet alleen voor jonge dames aantrekkelijk is. Ondertussen heeft de creatie al miljoenen vrouwenharten veroverd en is ze goed op weg om een internationale klassieker te worden.

Kopnoten:
Sinaasappelbloesem
mirabel
Golden Delicious Apfel
Hartnoten:
witte roos
Casablanca-lelie
vanilleorchidee
Lelietje-van-dalen
Basisnoten:
muskus
Sandelhout
Teakhout
Jaar van uitgave:
2011

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Donna Karan NY Golden Delicious met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Dreff1967
Golden!

Dolden Delicious parfum van Donna Karan is een fruitige geur die past bij de schoonheid en elegantie van de grote stad. Heerlijk om een dagje met een vriend of vriendin een nieuwe stad te gaan verkennen...

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten