Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-45%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Donna Karan NY Be Delicious Orchard Street

De geur +

Een geurtocht door de hippe Lower East Side: Donna Karan NY Be Delicious Orchard Street

Donna Karan NY Be Delicious Orchard Street trekt de aandacht vanaf de eerste spray. Knapperige appel, roze grapefruit en roze peper zorgen voor een frisse, sprankelende opening met veel vuur. De fruitige noten creëren een uitnodigend aura dat toch geladen is met spanning. In het hart omhelzen verleidelijke granaatappel, delicate jasmijn, poederachtige iris en zwarte framboos elkaar. De geur laat zich vooral van zijn wilde kant zien in de basis. Daar vormen leer en cederhout een sterk contrast met de verder fruitig-bloemige geur. De geur past bij alle vrouwen die vrolijk en zelfverzekerd door het leven gaan.

Het ontwerp van de fles van Donna Karan NY Be Delicious Orchard Street neemt het karakteristieke ontwerp van een appel over. Wat hier echter opvalt, is het kleurontwerp. Felroze verwijst naar de roze geuren van appel en grapefruit. Tegelijkertijd bedekken meer gele appels met een zwarte rand het bovenste deel van de fles. Dit sterke contrast is ook terug te vinden in de geur tussen de fruitig-bloemige top- en hartnoten en de meer mannelijke basisnoten. Of dit ontwerp meer aandacht trekt of speelser en leuker is, is een kwestie van smaak. In ieder geval boeit de geur met zijn onconventionele samenstelling.

Natasha Côte liet zich inspireren door de Lower East Side in Manhattan om Donna Karan NY Be Delicious Orchard Street te creëren. Orchard Street is de hoofdstraat van de hippe wijk. De levendige sfeer wordt gecreëerd door de kleurrijke bevolking en ook de geur heeft een heerlijk levendig karakter. Natasha Côte komt uit een multiculturele familie en is een van de weinige Canadese parfumeurs die wereldwijd succesvol zijn. Ze heeft geuren gecreëerd voor onder andere Katy Perry en Rhianna.

In het promotiefilmpje voor Donna Karan NY Be Delicious Orchard Street zie je een jonge vrouw in een witte blouse, zwarte broek en roze shirt door Orchard Street wandelen. Ze eet een roze appel bij een fruitkraam, verspreidt de geur en de wereld verandert. Roze en gele appels vallen uit ramen of hangen aan bomen. Op elke hoek wacht een vrolijke en spannende verrassing met Donna Karan NY Be Delicious Orchard Street.

Kopnoten:
Cripps Roze Appel
pinke grapefruit
Roze Peper
Hartnoten:
Granaatappel
Zwarte framboos
Iris
Jasmijn
Basisnoten:
leder
Cederhout
Jaar van uitgave:
2023
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten