Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-48%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Donna Karan NY Be Delicious Orchard Street

De geur +

Een geurtocht door de hippe Lower East Side: Donna Karan NY Be Delicious Orchard Street

Donna Karan NY Be Delicious Orchard Street trekt de aandacht vanaf de eerste spray. Knapperige appel, roze grapefruit en roze peper zorgen voor een frisse, sprankelende opening met veel vuur. De fruitige noten creëren een uitnodigend aura dat toch vol spanning zit. In het hart omhelzen verleidelijke granaatappel, delicate jasmijn, poederachtige iris en zwarte framboos elkaar. De geur onthult zijn wilde kant vooral in de basis. Daar vormen leer en cederhout een sterk contrast met de verder fruitig-bloemige geur. De geur past bij alle vrouwen die vrolijk en zelfverzekerd door het leven gaan.

Het ontwerp van de Donna Karan NY Be Delicious Orchard Street flacon neemt het karakteristieke ontwerp van een appel over. Wat hier echter opvalt, is de kleurstelling. Een felroze kleur verwijst naar de roze geurnoten van appel en grapefruit. Tegelijkertijd bedekken andere gele appels met een zwarte rand het bovenste deel van de fles. Dit sterke contrast is ook terug te vinden in de geur tussen de fruitig-bloemige top- en hartnoten en de meer mannelijke basisnoten. Of dit ontwerp om aandacht schreeuwt of speelser en leuker is, is een kwestie van smaak. In ieder geval boeit de geur met zijn onconventionele samenstelling.

Natasha Côte haalde haar inspiratie voor Donna Karan NY Be Delicious Orchard Street uit de Lower East Side in Manhattan. Orchard Street is de hoofdstraat in deze trendy wijk. De levendige sfeer wordt gecreëerd door de bonte mix van bewoners en de geur heeft ook een heerlijk levendig karakter. Natasha Côte komt uit een multiculturele familie en is een van de weinige Canadese parfumeurs die wereldwijd succesvol zijn. Ze heeft geuren gecreëerd voor onder andere Katy Perry en Rhianna.

In het promotiefilmpje voor Donna Karan NY Be Delicious Orchard Street zie je een jonge vrouw in een witte blouse, zwarte broek en roze shirt door Orchard Street wandelen. Ze eet een roze appel bij een fruitstalletje, ruikt eraan en de wereld verandert. Roze en gele appels vallen uit ramen of hangen aan bomen. Op elke hoek wacht een vrolijke en spannende verrassing met Donna Karan NY Be Delicious Orchard Street.

Basisnoten:
Jaar van uitgave:
2023
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten