Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Donna Karan NY My NY

De geur +

Donna Karan NY My NY - De bloemige geur met een stedelijk tintje

Donna Karan NY My NY is een chypre-bloemengeur voor vrouwen waarmee de ontwerpster perfect de stedelijke, moderne geest van de metropool waar ze zo van houdt uitdrukt. Het opent met fruitige, kruidige topnoten van galbanum, framboos en roze peper, die zich combineren met Egyptische jasmijn, orriswortel en fresia in het hart van Donna Karan NY My NY. Dit buitengewone parfum wordt perfect afgerond met warme noten als patchoeli, muskus, ambergris en vanille-absoluut.

Zoals alle Donna Karan geuren, straalt Donna Karan NY My NY joie de vivre uit en geeft het de boodschap om van elk moment te genieten en het bijzonder te maken. De intensiteit van het leven moet ten volle worden genoten. Donna Karan NY My NY is een lichte geur voor spontane vrouwen die ook hun speelse, onweerstaanbare kant willen benadrukken.

De geurcompositie van NY My NY is sensueel, maar ook jong, brutaal en vol passie. Net als de stad New York. De geur is de perfecte metgezel voor elke gelegenheid. Donna Karan NY My NY blijft lang op de huid en hult de drager in een verfijnd, sensueel aura.

Kopnoten:
Frambozen
Galbanum
Roze Peper
Hartnoten:
Egyptische jasmijn
Freesia
Iriswortel
Basisnoten:
Patchoeli
vanille-absolue
muskus
Ambra
Parfumeur:
Trudi Loren
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten