Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Comme des Garçons Wonderoud

uitverkocht producten +

De geur +

Houterig, luxueus, heerlijk: de hypnotiserende oudgeur Comme des Garçons Wonderoud

Als de totaliteit van alle bossen op deze aarde hun mystieke kracht zouden uitstralen, zou dit Wonderoud worden genoemd. Sensueel en vloeiend, aromatisch en subtiel als zijn krachtige structuur, van zacht sandelhout tot Braziliaans cederhout, guaiac hout en patchoeli tot royal oud is Wonderoud, de prachtige houtachtige oudgeur van het Japanse designlabel Comme des Garçons van 2014. Wonderoud is een uitbreiding van CDG's spectaculaire Wonderwood geur uit 2010, die mystiek genoeg was met zijn ingrediënten van wierook, peper en nootmuskaat, cederhout en cashmeran op een cypres-vetiver-sandalhout basis met patchouli.

Wonderoud verbaast met een sensationeel geurconcept om de wondere wereld van het hout verder te verdiepen: door een monothematische opstelling van kruidig-warme Texas ceder-orpure moleculen, afrodisiacum oud en Australisch sandelhout, fijn gekruid met balsamico-zoet gujac hout. Aromatische facetten zijn de enige noten van deze buitengewone designgeur, die zowel vrouwen als mannen aanspreekt: Houtachtig-balsemitisch zoet gras gaat een verbinding aan met aardse patchoeli en de sandelhout-molecuul pashminol.

Als een juweel onder de denkbeeldige boomtop van de Comme des Garçons Wonderoud rust oud, de kostbaarste van alle geuren, om zijn fascinerende nuances uit te stralen die balsamico, honing en zelfs dierlijke nuances oproepen. De natuurlijke oudstoffen van de Comme des Garçons Wonderoud zijn duurzaam gewonnen uit de oorspronkelijke hars van de Aquilaria-bomen in Zuidoost-Azië.

Basisnoten:
Texas ceder Orpur
Oud
Indonesisch patchoeli
Australisch sandelhout
Haïtiaanse vetiver
Guajakhout
Pashminol
Parfumeur:
Antoine Maisondieu
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten