Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-14%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Comme des Garçons Copper

De geur +

Exotisch karakter ontmoet koel metaal

Comme des Garçons Copper is een unieke olfactorische ervaring. Spannende, natuurlijke geuren uit verschillende delen van de wereld ontmoeten chemisch gesynthetiseerde metalen en verenigen zich in een unieke, postindustriële samenstelling. het Japanse modelabel Comme des Garçons blijft trouw aan Copper zijn avant-gardistische, moderne stijl en biedt een parfum voor mannen en vrouwen dat anders is dan alles wat ooit eerder is gezien. Door de combinatie van contrasterende aroma's ontstaat een opwindende, niet-conformistische geur die uniek is voor elke huid.

Harsenige, warme galbanum uit de Iraanse bergen combineert met de pittige kruiden van Peruaanse roze peper en gember uit Madagaskar. Deze intense, broze aroma's worden gecontrasteerd door de fruitige frisheid van zwarte bessen, die in combinatie met de zoete vanille en het groene, zoete viooltje de geur een verrassend en opwindend contrast geven. Afgerond Comme des Garçons Copper door tart tabak en amber noten en het zoet-warme aroma van Ethiopische mirre, die het parfum tot een verleidelijke, oosterse geurcompositie maken. Naast al deze exclusieve en bedwelmende aroma's, resoneert er altijd een koele, metalen noot die de geur aardt en zo veel opwindender maakt.

Vrij typisch voor Comme des Garçons is ook Copper niet gebaseerd op het klassieke model met hoofd, hart en basisnoten. In plaats daarvan worden alle ingrediënten als gelijkwaardig beschouwd en behouden ze hun unieke status. Door de onconventionele samenstelling ontwikkelt Comme des Garçons Copper het parfum zijn eigen persoonlijke geur door versmelting met de menselijke huid.

Basisnoten:
Perzisch galbanum
Roze Peper
Gember
tabakblad
Zware Aalbessen
Viooltjesblad
Amber
vanille
Ethiopische mirre
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten